Bulancak’ta Fener Alayı yapılacak

KÜLTÜR 13.05.2019 - 17:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2931+ kez okundu.
 

Bulancak’ta Fener Alayı yapılacak

Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği ile Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından uzun yıllardan sonra bu yıl ilk defa 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Bulancak’ta Fener Alayı yapılacağı duyuruldu.
Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Leyla Kara, gazetemize yaptığı açıklamada, “Kaybettiğimiz manevi değerlerimizi geri kazanabilmek için 19 Mayıs 2019 Pazar Akşamı Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Bulancak’ta fener alayı düzenleyeceğiz. Bulancak’ta vatandaşlarımızın bu tür etkinliklere gerçekten çok ihtiyacı var. Birlik ve beraberliğimizin yeniden pekişmesi için, halkımızın bu tür faaliyetlerde beraber olabilmesi için ve en önemlisi Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize armağan ettiği bu günü bütün Bulancak halkı ile beraber kutlamak istiyoruz. Pazar akşamı Cezaevi Mevkiinde saat 20.30’da başlayacak olan Fener Alayı Cumhuriyet Meydanında son bulacaktır” dedi. Başkan Kara öte yandan STK öncülüğünde yapılan bu aktivitenin hiçbir siyasi parti ile bağının olmadığını, bütün parti mensuplarının, sivil toplum örgütlerinin ve tüm Bulancaklıların bu fener alayına katılmasını beklediklerini söyledi.
Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği ile Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından uzun yıllardan sonra bu yıl ilk defa 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Bulancak’ta Fener Alayı yapılacağı duyuruldu.

Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Leyla Kara, gazetemize yaptığı açıklamada, “Kaybettiğimiz manevi değerlerimizi geri kazanabilmek için 19 Mayıs 2019 Pazar Akşamı Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Bulancak’ta fener alayı düzenleyeceğiz. Bulancak’ta vatandaşlarımızın bu tür etkinliklere gerçekten çok ihtiyacı var. Birlik ve beraberliğimizin yeniden pekişmesi için, halkımızın bu tür faaliyetlerde beraber olabilmesi için ve en önemlisi Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize armağan ettiği bu günü bütün Bulancak halkı ile beraber kutlamak istiyoruz. Pazar akşamı Cezaevi Mevkiinde saat 20.30’da başlayacak olan Fener Alayı Cumhuriyet Meydanında son bulacaktır” dedi.

Başkan Kara öte yandan STK öncülüğünde yapılan bu aktivitenin hiçbir siyasi parti ile bağının olmadığını, bütün parti mensuplarının, sivil toplum örgütlerinin ve tüm Bulancaklıların bu fener alayına katılmasını beklediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.