‘BULANCAK’TA BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLIYOR’

GÜNDEM 06.08.2020 - 16:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2672+ kez okundu.
 

‘BULANCAK’TA BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLIYOR’

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Yıldırım, Bulancak’ta yapılan çalışmalar ve gerçekleşen projeler hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü. Geçtiğimiz günlerde AK Parti İlçe Başkanlığı binasında kendisini ziyaret eden Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a iadeyi ziyarette bulunan Başkan Yıldırım, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. 2002 yılından bu yana iktidarda bulunan AK Parti’nin millete olan sevdasının ilk günkü aşkla devam ettiğini kaydeden Başkan Yıldırım, kendisinden önce görev yapan tüm ilçe başkanları, teşkilat mensupları, belediye başkanları ve milletvekillerine Bulancak’a kazandırdıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Bayrağı devraldığımız ilk günden bu yana güzel ilçemiz Bulancak için önemli hizmetlere imza atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz” dedi. ‘PROJELERİMİZ GERÇEKLEŞMEYE BAŞLADI’ 2017 yılından bu yana ilçe başkanlığı görevinde bulunduğunu ifade eden Başkan Yıldırım, göreve başlamasının ardından bir Cumhurbaşkanlığı seçimi, bir Genel Seçim, bir de Yerel Seçim geçirdiğini anlatarak, “Şükürler olsun partimiz ilçe başkanlığım döneminde de girdiği tüm seçimlerden alnının akıyla çıkmıştır. Bizlere bu güveni gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu güvene layık olabilmek için de bizlerde gerek parti teşkilatı gerek belediye başkanımız gerekse milletvekillerimiz ile birlikte sürekli istişare halinde kalarak ilçemize yeni hizmetler getirmenin çalışmalarını yürütüyoruz. Yerel seçimlerin ardından Belediye Başkanımız sayın Recep Yakar ile birlikte açıkladığımız projeleri başlatmanın da onurunu yaşıyoruz” diye konuştu. ‘BULANCAK’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR’ Yerel seçimlerde açıkladıkları projelerden bahseden Başkan Yıldırım, “Bulancak Millet Bahçesi, Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanı Düzenlemesi, Galericiler Sitesi gibi ilçemize görsel güzellik katacak ve vatandaşlarımızın hizmet kalitesini artıracak çalışmalarımıza kazma vurulmuştur. Malumunuz şehrimizin batısında bulunan Galericiler Sitesinin yapımı devam ediyor. Yine şehrimizin vitrini konumunda bulunan Sarayburnu Camimizin yanına inşa edilecek olan Millet Bahçesinin yapımı için kamulaştırılan alanın yıkımını da başlanıldı. Projemizin temelini atmak için sabırsızlıkla bekliyoruz. Son olarak da Yeni Belediye Hizmet Binamızın yapılması için geçtiğimiz günlerde eski adliye binası yıkılmıştı. Şimdi ise temel atmak için çalışmalarımıza başladık. İlerleyen günlerde yeni projelerimizi de vatandaşlarımızla paylaşarak emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Yıldırım öte yandan Yeni Belediye Hizmet Binası alanında bulunan ağaçlarında sökülerek, Galericiler Sitesi arkasında bulunan fidanlığa dikileceğini söyledi.      
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Yıldırım, Bulancak’ta yapılan çalışmalar ve gerçekleşen projeler hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İlçe Başkanlığı binasında kendisini ziyaret eden Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a iadeyi ziyarette bulunan Başkan Yıldırım, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

2002 yılından bu yana iktidarda bulunan AK Parti’nin millete olan sevdasının ilk günkü aşkla devam ettiğini kaydeden Başkan Yıldırım, kendisinden önce görev yapan tüm ilçe başkanları, teşkilat mensupları, belediye başkanları ve milletvekillerine Bulancak’a kazandırdıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Bayrağı devraldığımız ilk günden bu yana güzel ilçemiz Bulancak için önemli hizmetlere imza atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz” dedi.

‘PROJELERİMİZ GERÇEKLEŞMEYE BAŞLADI’

2017 yılından bu yana ilçe başkanlığı görevinde bulunduğunu ifade eden Başkan Yıldırım, göreve başlamasının ardından bir Cumhurbaşkanlığı seçimi, bir Genel Seçim, bir de Yerel Seçim geçirdiğini anlatarak, “Şükürler olsun partimiz ilçe başkanlığım döneminde de girdiği tüm seçimlerden alnının akıyla çıkmıştır. Bizlere bu güveni gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu güvene layık olabilmek için de bizlerde gerek parti teşkilatı gerek belediye başkanımız gerekse milletvekillerimiz ile birlikte sürekli istişare halinde kalarak ilçemize yeni hizmetler getirmenin çalışmalarını yürütüyoruz. Yerel seçimlerin ardından Belediye Başkanımız sayın Recep Yakar ile birlikte açıkladığımız projeleri başlatmanın da onurunu yaşıyoruz” diye konuştu.

‘BULANCAK’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR’

Yerel seçimlerde açıkladıkları projelerden bahseden Başkan Yıldırım, “Bulancak Millet Bahçesi, Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanı Düzenlemesi, Galericiler Sitesi gibi ilçemize görsel güzellik katacak ve vatandaşlarımızın hizmet kalitesini artıracak çalışmalarımıza kazma vurulmuştur. Malumunuz şehrimizin batısında bulunan Galericiler Sitesinin yapımı devam ediyor. Yine şehrimizin vitrini konumunda bulunan Sarayburnu Camimizin yanına inşa edilecek olan Millet Bahçesinin yapımı için kamulaştırılan alanın yıkımını da başlanıldı. Projemizin temelini atmak için sabırsızlıkla bekliyoruz. Son olarak da Yeni Belediye Hizmet Binamızın yapılması için geçtiğimiz günlerde eski adliye binası yıkılmıştı. Şimdi ise temel atmak için çalışmalarımıza başladık. İlerleyen günlerde yeni projelerimizi de vatandaşlarımızla paylaşarak emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım öte yandan Yeni Belediye Hizmet Binası alanında bulunan ağaçlarında sökülerek, Galericiler Sitesi arkasında bulunan fidanlığa dikileceğini söyledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.