BULANCAK'TA BAŞKAN KİM OLACAK?

SİYASET 24.08.2017 - 15:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3031+ kez okundu.
 

BULANCAK'TA BAŞKAN KİM OLACAK?

Geçtiğimiz hafta gazetemizin duyurduğu haberin ardından Bulancak'ta AK Parti siyaseti son zamanların en hareketli günlerini yaşamaya başladı.
Eylül ayında yapılacak kongrede aday olmayacağını bilinen Esat Sakallıoğlu'nun ardından adaylar bir bir isimlerini lanse etmeye başladı. Çarşamba günü Bulancak'a gelen Koordinatör Milletvekili Rıdvan Köybaşı ve AK Parti Giresun Teşkilat Başkanı Nail İpek partililerle görüşerek temayül yoklaması yaptı. Her bir üyeden 3 isim önermesini isteyen koordinatör vekil Köybaşı, daha sonra temayülde öne çıkan isimlerle görüştü. Aldığımız bilgilere göre temayül yoklamasında eski İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, Aydındere eski Belediye Başkanı Haydar Karakılıç, Mustafa Aydın, Nural Ağdere, Hamza Türkmen ve Gençlik Kolları Başkanı Ramazan  Karabulut isimlerinin öne çıktığı öğrenildi. Henüz yetkili isimlerden açıklama yapılmazken, ilerleyen günlerde sürecin neler getirdiğine tanıklık edeceğiz. ALİ FATOĞLU İSMİ DE GÜNDEMDE! Öte yandan Çarşamba akşamı bir çok sosyal medya hesabında AK Parti İlçe Başkanlığına Bulancak TSO Başkanı Ali Fatoğlu'nun isminin geçtiği öne sürülürken, bir çok kişi tarafından Fatoğlu isminin olumlu bulunduğu görüldü. 
Geçtiğimiz hafta gazetemizin duyurduğu haberin ardından Bulancak'ta AK Parti siyaseti son zamanların en hareketli günlerini yaşamaya başladı.

Eylül ayında yapılacak kongrede aday olmayacağını bilinen Esat Sakallıoğlu'nun ardından adaylar bir bir isimlerini lanse etmeye başladı.

Çarşamba günü Bulancak'a gelen Koordinatör Milletvekili Rıdvan Köybaşı ve AK Parti Giresun Teşkilat Başkanı Nail İpek partililerle görüşerek temayül yoklaması yaptı.

Her bir üyeden 3 isim önermesini isteyen koordinatör vekil Köybaşı, daha sonra temayülde öne çıkan isimlerle görüştü.

Aldığımız bilgilere göre temayül yoklamasında eski İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, Aydındere eski Belediye Başkanı Haydar Karakılıç, Mustafa Aydın, Nural Ağdere, Hamza Türkmen ve Gençlik Kolları Başkanı Ramazan  Karabulut isimlerinin öne çıktığı öğrenildi.

Henüz yetkili isimlerden açıklama yapılmazken, ilerleyen günlerde sürecin neler getirdiğine tanıklık edeceğiz.

ALİ FATOĞLU İSMİ DE GÜNDEMDE!

Öte yandan Çarşamba akşamı bir çok sosyal medya hesabında AK Parti İlçe Başkanlığına Bulancak TSO Başkanı Ali Fatoğlu'nun isminin geçtiği öne sürülürken, bir çok kişi tarafından Fatoğlu isminin olumlu bulunduğu görüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.