BULANCAK’TA 64 VAKA VAR

GÜNDEM 11.08.2020 - 17:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3771+ kez okundu.
 

BULANCAK’TA 64 VAKA VAR

Son günlerde artan salgın nedeniyle yapılan denetimleri devam ederken, Bulancak Kaymakamlığından son durum hakkında bir açıklama yapıldı.
Alınan bilgiye göre Bulancak’ta test yapılan kişiler arasında 64 pozitif vaka tespit edildiği ve bu kişilerin evlerinde tedavi altına alınarak, sürekli olarak takiplerinin yapıldığı belirtildi. Bulancaklı vatandaşlarımızın, Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı tarafından alınan tedbirlere harfiyen uyması, virüs bulaşması nedeniyle çok dikkatli olmaları, sosyal mesafe, maske ve hijyen konularında da duyarlı olmaları istenildi.  
Son günlerde artan salgın nedeniyle yapılan denetimleri devam ederken, Bulancak Kaymakamlığından son durum hakkında bir açıklama yapıldı.

Alınan bilgiye göre Bulancak’ta test yapılan kişiler arasında 64 pozitif vaka tespit edildiği ve bu kişilerin evlerinde tedavi altına alınarak, sürekli olarak takiplerinin yapıldığı belirtildi.

Bulancaklı vatandaşlarımızın, Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı tarafından alınan tedbirlere harfiyen uyması, virüs bulaşması nedeniyle çok dikkatli olmaları, sosyal mesafe, maske ve hijyen konularında da duyarlı olmaları istenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.