Bulancak’ta 11 bin 199 öğrenci ders başı yaptı

EĞİTİM 17.09.2018 - 18:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4133+ kez okundu.
 

Bulancak’ta 11 bin 199 öğrenci ders başı yaptı

Bulancak’ta geçtiğimiz hafta uyum haftası nedeniyle ilk defa okula başlayan 1. sınıf öğrencilerinin ardından bu hafta bütün öğrenciler ders başı yaptı.
Bulancak Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Barbaros İlkokulunda 1. sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf ve 4. sınıf öğrencileri İstiklal Marşı okumak için okul önünde sıralarını aldılar. Barbaros İlkokulu Müdürü Musa Yavuz, yaptığı konuşmada, velilerin artık çocuklarını öğretmenlerine teslim etmeleri gerektiğini belirterek, "Çocuklarımız kendilerine özgüven kazanabilmesi için. 1. sınıflar hariç diğer öğrenci velilerimiz çocuklarıyla okul dışında vedalaşması gerekiyor. Artık çocuklarınız öğretmenlerimize emanet. 2017 – 2018 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Müdür Yavuz’un konuşmasının ardından İstiklal Marşı okunarak çocuklar sınıflarına geçerek ilk derslerine başladılar. Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre ise 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında Bulancak’ta 11 bin 199 öğrencinin ders başı yaptığı öğrenildi.  
Bulancak’ta geçtiğimiz hafta uyum haftası nedeniyle ilk defa okula başlayan 1. sınıf öğrencilerinin ardından bu hafta bütün öğrenciler ders başı yaptı.

Bulancak Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Barbaros İlkokulunda 1. sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf ve 4. sınıf öğrencileri İstiklal Marşı okumak için okul önünde sıralarını aldılar.

Barbaros İlkokulu Müdürü Musa Yavuz, yaptığı konuşmada, velilerin artık çocuklarını öğretmenlerine teslim etmeleri gerektiğini belirterek, "Çocuklarımız kendilerine özgüven kazanabilmesi için. 1. sınıflar hariç diğer öğrenci velilerimiz çocuklarıyla okul dışında vedalaşması gerekiyor. Artık çocuklarınız öğretmenlerimize emanet. 2017 – 2018 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Müdür Yavuz’un konuşmasının ardından İstiklal Marşı okunarak çocuklar sınıflarına geçerek ilk derslerine başladılar.

Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre ise 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında Bulancak’ta 11 bin 199 öğrencinin ders başı yaptığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.