BULANCAK MİLLET BAHÇESİ İHALEYE ÇIKTI

GÜNDEM 06.04.2020 - 17:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2895+ kez okundu.
 

BULANCAK MİLLET BAHÇESİ İHALEYE ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamulaştırılma kararı alınan Bulancak Millet Bahçesi projesi 28 Nisan’da ihaleye çıkıyor.
24 Ekim 2019 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan resmi gazete kararnamesi ile Bulancak’a yapılacak olan Millet Bahçesi ve Millet Bahçesi Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi projesi ihaleye çıktı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 28 Nisan 2020’de yapılacak ihale ile Millet Bahçesi ve Millet Bahçesi Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapılmaya başlanacak. İhaleyi alan firmaya 10 gün sonra yer teslimi yapıldıktan sonra işin 300 gün içinde tamamlanacağı öğrenildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Toplantı Salonunda yapılacak ihale sonrası Sarayburnu Cami yanında bulunan alana yapılacak olan Millet Bahçesinin Nisan 2021’de vatandaşların kullanımına sunulması bekleniyor. Bulancak Millet Bahçesi ve Millet Bahçesi Sosyal Donatıları Sarayburnu Cami yanında bulunan 5.336,54 m² inşaat alanına sahip Kütüphane, Hizmet Binası, Restoran, Su Deposu Foseptik ve Otopark inşaatları ile 31.312,72 m² arsa üzerine yapılacak. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese Bulancak halkı adına teşekkürlerimizi sunarız.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamulaştırılma kararı alınan Bulancak Millet Bahçesi projesi 28 Nisan’da ihaleye çıkıyor.

24 Ekim 2019 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan resmi gazete kararnamesi ile Bulancak’a yapılacak olan Millet Bahçesi ve Millet Bahçesi Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi projesi ihaleye çıktı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 28 Nisan 2020’de yapılacak ihale ile Millet Bahçesi ve Millet Bahçesi Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapılmaya başlanacak. İhaleyi alan firmaya 10 gün sonra yer teslimi yapıldıktan sonra işin 300 gün içinde tamamlanacağı öğrenildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Toplantı Salonunda yapılacak ihale sonrası Sarayburnu Cami yanında bulunan alana yapılacak olan Millet Bahçesinin Nisan 2021’de vatandaşların kullanımına sunulması bekleniyor.

Bulancak Millet Bahçesi ve Millet Bahçesi Sosyal Donatıları Sarayburnu Cami yanında bulunan 5.336,54 m² inşaat alanına sahip Kütüphane, Hizmet Binası, Restoran, Su Deposu Foseptik ve Otopark inşaatları ile 31.312,72 m² arsa üzerine yapılacak.

Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese Bulancak halkı adına teşekkürlerimizi sunarız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.