Bulancak GFB ‘Dünya Fenerbahçeliler gününü’ kutladı

SPOR 22.07.2019 - 16:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3927+ kez okundu.
 

Bulancak GFB ‘Dünya Fenerbahçeliler gününü’ kutladı

19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla Bulancak Genç Fenerbahçeliler Derneği, ilçedeki Fenerbahçelilerin bir araya geldiği ve tek vücut oldukları bir etkinliğin daha altına imza attı.
19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü vesilesiyle Bulancak Genç Fenerbahçeliler Derneği kutlama programı düzenledi. 19.07.2019 Cuma akşamı, Aydın Balık Restoran’da, saat 21.00’de düzenlenen bir etkinlikte bir araya gelen sarı lacivertliler hep bir ağızdan Fenerbahçe için haykırdılar. Yemekli düzenlenen gecede eğlenceli bir atmosferde buluşan asırlık kulübün özel günü coşkulu bir şekilde kutladı. Ordu, Giresun ve Karadeniz GFB temsilciliklerinden de katılım ile önemli ve güzel bir etkinlik gerçekleştirildi. Daha sonra Bulancak İskele mevkiine gelerek Işıklı görsel eşliğinde hep bir ağızdan Fenerbahçe marşlarıyla İskele yürüyen GFB üyeleri, vatandaşlar tarafından da alkışlanarak karşılandı. GFB Bulancak temsilcisi Erhan Elikara konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bulancak Genç Fenerbahçeliler olarak 19.07 Dünya Fenerbahçeliler günü dolayısıyla renklerimize gönül vermiş dostlarımızla bir araya geldik. Ben yaşamım boyunca bu camianın bir üyesi olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duydum. Bugün dolayısıyla bizleri yalnız bırakmayan Bulancak GFB üyeleri, Ordu, Giresun ve Karadeniz Temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Bulancak GFB olarak bir etkinlik ve toplantılarımız devam edecek Renklerimize gönül vermiş tüm kardeşlerimizi etkinliklerimize bekliyoruz.” Dedi.     
19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla Bulancak Genç Fenerbahçeliler Derneği, ilçedeki Fenerbahçelilerin bir araya geldiği ve tek vücut oldukları bir etkinliğin daha altına imza attı.

19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü vesilesiyle Bulancak Genç Fenerbahçeliler Derneği kutlama programı düzenledi. 19.07.2019 Cuma akşamı, Aydın Balık Restoran’da, saat 21.00’de düzenlenen bir etkinlikte bir araya gelen sarı lacivertliler hep bir ağızdan Fenerbahçe için haykırdılar. Yemekli düzenlenen gecede eğlenceli bir atmosferde buluşan asırlık kulübün özel günü coşkulu bir şekilde kutladı. Ordu, Giresun ve Karadeniz GFB temsilciliklerinden de katılım ile önemli ve güzel bir etkinlik gerçekleştirildi.

Daha sonra Bulancak İskele mevkiine gelerek Işıklı görsel eşliğinde hep bir ağızdan Fenerbahçe marşlarıyla İskele yürüyen GFB üyeleri, vatandaşlar tarafından da alkışlanarak karşılandı. GFB Bulancak temsilcisi Erhan Elikara konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bulancak Genç Fenerbahçeliler olarak 19.07 Dünya Fenerbahçeliler günü dolayısıyla renklerimize gönül vermiş dostlarımızla bir araya geldik. Ben yaşamım boyunca bu camianın bir üyesi olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duydum. Bugün dolayısıyla bizleri yalnız bırakmayan Bulancak GFB üyeleri, Ordu, Giresun ve Karadeniz Temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Bulancak GFB olarak bir etkinlik ve toplantılarımız devam edecek Renklerimize gönül vermiş tüm kardeşlerimizi etkinliklerimize bekliyoruz.” Dedi. 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.