BULANCAK GENÇLİĞİNİ HİÇE Mİ SAYIYORSUNUZ?

GÜNDEM 12.02.2018 - 18:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3624+ kez okundu.
 

BULANCAK GENÇLİĞİNİ HİÇE Mİ SAYIYORSUNUZ?

Bulancak'ta yaklaşık 4 yıldır Kapalı Spor Salonu olmaması gençlerimizi kötü alışkanlıklara doğru sürüklüyor.
65 bin nüfusu olan ve bunun 12 bini öğrenci olan Bulancak'ta spor salonunun olmayışı tepki çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl tadilat bahanesi ile yıkılan, zaten son 4 yıldır da halkın kullanımında olmayan ve hala daha ne zaman yapılacağı bilinmeyen Bulancak Kapalı Spor Sahası için yetkililerin elini taşın altına koyması gerekiyor. Her fırsatta Bulancak'a hizmet etmek için çalıştığını söyleyen başta Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'a, AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım'a ve iktidar partisinin Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk'e büyük görev düşüyor. Özellikle Kaymakamlıktan sonra Bulancak'ın mülki idare amiri konumunda bulunan Başkan Yakar'ın ve diğer yetkililerin bu sorunu görmezden gelmesi ilçe halkını canından bezdirirken, ilçede spor yapan gençlerin başka spor salonlarına yönelmesi hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sporcu gençlere kötü örnek oluyor. Şuanda Milli Savunma Bakanlığı görevinde bulunan AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli'nin konudan haberi olmadığı dillendirilirken, bu olaya el konulması bekleniyor. İlçede son dönemde artan madde bağımlılığı ve diğer kötü alışkanlıkların en büyük sebebi olarak görülen spor salonu eksikliği, uzun bir süre daha çözülemez ise gençlerimizin spordan çok diğer kötü alışkanlıklara yönelmesinden endişe ediliyor. Yetkililerin bu konuyu derhal gerekli mevkilere ulaştırması ve Bulancak'ın spor salonu sorununun en kısa sürede çözülmesi bekleniyor.
Bulancak'ta yaklaşık 4 yıldır Kapalı Spor Salonu olmaması gençlerimizi kötü alışkanlıklara doğru sürüklüyor.

65 bin nüfusu olan ve bunun 12 bini öğrenci olan Bulancak'ta spor salonunun olmayışı tepki çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl tadilat bahanesi ile yıkılan, zaten son 4 yıldır da halkın kullanımında olmayan ve hala daha ne zaman yapılacağı bilinmeyen Bulancak Kapalı Spor Sahası için yetkililerin elini taşın altına koyması gerekiyor.

Her fırsatta Bulancak'a hizmet etmek için çalıştığını söyleyen başta Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'a, AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım'a ve iktidar partisinin Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk'e büyük görev düşüyor.

Özellikle Kaymakamlıktan sonra Bulancak'ın mülki idare amiri konumunda bulunan Başkan Yakar'ın ve diğer yetkililerin bu sorunu görmezden gelmesi ilçe halkını canından bezdirirken, ilçede spor yapan gençlerin başka spor salonlarına yönelmesi hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sporcu gençlere kötü örnek oluyor.

Şuanda Milli Savunma Bakanlığı görevinde bulunan AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli'nin konudan haberi olmadığı dillendirilirken, bu olaya el konulması bekleniyor.

İlçede son dönemde artan madde bağımlılığı ve diğer kötü alışkanlıkların en büyük sebebi olarak görülen spor salonu eksikliği, uzun bir süre daha çözülemez ise gençlerimizin spordan çok diğer kötü alışkanlıklara yönelmesinden endişe ediliyor.

Yetkililerin bu konuyu derhal gerekli mevkilere ulaştırması ve Bulancak'ın spor salonu sorununun en kısa sürede çözülmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.