Bulancak Futbol Park hizmete açıldı

SPOR 22.02.2018 - 15:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3406+ kez okundu.
 

Bulancak Futbol Park hizmete açıldı

Bulancaklı genç girişimci iş adamlarından Raşit Can Özdemir'in işletmeciliğini yapacak olduğu Bulancak Futbol Park Halı Saha Tesisleri yapılan törenle açıldı.
19 Şubat Pazartesi günü akşamı yapılan açılışa Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkan vekili Ali Yıldız, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri ile spor camiasından çok sayıda davetli katıldı. Açılışını Belediye Başkanı Recep Yakar, başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut, Gazi İlkokulu Müdürü Rıfat Özdemir(İşletmeci Raşti Can Özdemir'in babası)'in ve Raşit Can Özdemir'in birlikte yaptığı Bulancak Futbol Park Halı Saha, Bahçelievler Mahallesi Kadayıfçı Sokak No.65 de(Özel Şebnem Rehabilitasyon Merkezi karşısı) spor severlere hizmet verecek. Bulancak Merkez Orta Cami İmam Hatibi Aydın Kılıç, işyeri açılışı öncesi dua ederek hayırlı kazançlar temenni etti. Açılış sonrası bir açıklama yapan iş yeri sahibi Raşit Can Özdemir, "Bulancak'a güzel bir spor tesisi yaptık. Futbol severler için elimden gelen en iyi malzeme ile burayı yaptık. Bekleme salonumuz, kafeteryamız, güvenlik sistemimiz, sıcak duşumuz, yedek spor ayakkabılarımız ile futbol oynamaya gelenlerimiz memnun olacaklardır. Bulancaklılar güzel bir ortamda spor yapacaktır" dedi. 
Bulancaklı genç girişimci iş adamlarından Raşit Can Özdemir'in işletmeciliğini yapacak olduğu Bulancak Futbol Park Halı Saha Tesisleri yapılan törenle açıldı.

19 Şubat Pazartesi günü akşamı yapılan açılışa Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkan vekili Ali Yıldız, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri ile spor camiasından çok sayıda davetli katıldı.

Açılışını Belediye Başkanı Recep Yakar, başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut, Gazi İlkokulu Müdürü Rıfat Özdemir(İşletmeci Raşti Can Özdemir'in babası)'in ve Raşit Can Özdemir'in birlikte yaptığı Bulancak Futbol Park Halı Saha, Bahçelievler Mahallesi Kadayıfçı Sokak No.65 de(Özel Şebnem Rehabilitasyon Merkezi karşısı) spor severlere hizmet verecek.

Bulancak Merkez Orta Cami İmam Hatibi Aydın Kılıç, işyeri açılışı öncesi dua ederek hayırlı kazançlar temenni etti.

Açılış sonrası bir açıklama yapan iş yeri sahibi Raşit Can Özdemir, "Bulancak'a güzel bir spor tesisi yaptık. Futbol severler için elimden gelen en iyi malzeme ile burayı yaptık. Bekleme salonumuz, kafeteryamız, güvenlik sistemimiz, sıcak duşumuz, yedek spor ayakkabılarımız ile futbol oynamaya gelenlerimiz memnun olacaklardır. Bulancaklılar güzel bir ortamda spor yapacaktır" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.