Bulancak Belediyesi çalışmalara hız verdi!

GÜNDEM 09.07.2019 - 16:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3548+ kez okundu.
 

Bulancak Belediyesi çalışmalara hız verdi!

Bulancak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bulancak genelinde bakım-onarım ve yeni imalat çalışmalarına hız verildi.
İlçe genelinde parke yol, kaldırım onarımları yapılırken, bir taraftan da yeni kaldırım imalatları, Fatih Caddesi servis yolu betonlama işleri gibi yeni imalatlar yapılıyor. Yine ilçenin ana cadde ve sokakları üzerinde yaya geçiş üstünlüğünün vurgulandığı yaya geçidi çizgi çalışmaları sürdürülüyor. OSB çevresinde perde duvar imalatı ve İncüvez deresi dere yatağı temizlik çalışmaları da Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülüyor. “Bulancak için çalışmaya devam ediyoruz” Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bulancak Belediyesi olarak hep kapasitemizin üzerinde çalışan bir belediye olduk. Bunu önceki dönemimizde yaptığımız çalışmalarla ortaya koymuştuk. Şimdi de imkanlarımızı zorlayarak yine kapasitemizi aşan çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Şehrin her yerinde; caddesinde-sokağında, altında-üstünde, hatta deresinde çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bulancak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.  
Bulancak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bulancak genelinde bakım-onarım ve yeni imalat çalışmalarına hız verildi.

İlçe genelinde parke yol, kaldırım onarımları yapılırken, bir taraftan da yeni kaldırım imalatları, Fatih Caddesi servis yolu betonlama işleri gibi yeni imalatlar yapılıyor. Yine ilçenin ana cadde ve sokakları üzerinde yaya geçiş üstünlüğünün vurgulandığı yaya geçidi çizgi çalışmaları sürdürülüyor. OSB çevresinde perde duvar imalatı ve İncüvez deresi dere yatağı temizlik çalışmaları da Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülüyor.

“Bulancak için çalışmaya devam ediyoruz”

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bulancak Belediyesi olarak hep kapasitemizin üzerinde çalışan bir belediye olduk. Bunu önceki dönemimizde yaptığımız çalışmalarla ortaya koymuştuk. Şimdi de imkanlarımızı zorlayarak yine kapasitemizi aşan çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Şehrin her yerinde; caddesinde-sokağında, altında-üstünde, hatta deresinde çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bulancak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.