Bulancak’ta 'Mekke’nin Fethi ve Şehitlere Saygı Programına' Yoğun İlgi

YAŞAM 29.12.2016 - 17:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2977+ kez okundu.
 

Bulancak’ta 'Mekke’nin Fethi ve Şehitlere Saygı Programına' Yoğun İlgi

Bulancak İlçe Müftülüğünce halkın duyarlılığını artırmak,...
...şükran ve minnet duygularını diri tutmak maksadı ile 27 Aralık 2016 Salı günü öğle namazı öncesi Merkez Orta Camiinde 'Mekke’nin Fethi ve Şehitlere Saygı' Programı düzenlendi.Programa İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Din görevlileri ve çok kalabalık bir şekilde vatandaşlar katıldı. Programda; İlahi dinletileri, kaside okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra; İlçe Müftüsü Taranoğlu yapmış olduğu konuşmasında, "Bugün Mekke’nin Fethi’nin 1386’nci yılını kutluyoruz. Yüce Allah Kur’an-ı Kerimde Peygamberimize; 'Şüphesiz biz sana apaçık fethi verdik' buyurmaktadır. Bu fetihler olmasaydı bu gün bu vatanımız olmazdı ve bizler bu günlere gelemezdik. Bu uğurda çalışan devlet büyüklerimize ve güvenlik güçlerimize Cenab-ı Hak muvaffakiyetler nasip eylesin. Şehitlerimiz için Hafızlık Eğitimi yapılan Merkez Yatılı Erkek ve Kız Kur’an Kurslarımızda hatimler okundu. Mekke’nin Fethinden bu güne gelinceye kadar ne kadar Aba-ü ecdat varsa Rabbim cümlesine rahmet eylesin" dedi.Ezan-ı Muhammediye okunduktan sonra; Müftü Taranoğlu'nun aziz şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş tüm geçmişlerimize dua yapması ile program tamamlandı.
Bulancak İlçe Müftülüğünce halkın duyarlılığını artırmak,...
...şükran ve minnet duygularını diri tutmak maksadı ile 27 Aralık 2016 Salı günü öğle namazı öncesi Merkez Orta Camiinde 'Mekke’nin Fethi ve Şehitlere Saygı' Programı düzenlendi.
Programa İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Din görevlileri ve çok kalabalık bir şekilde vatandaşlar katıldı. Programda; İlahi dinletileri, kaside okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra; İlçe Müftüsü Taranoğlu yapmış olduğu konuşmasında, "Bugün Mekke’nin Fethi’nin 1386’nci yılını kutluyoruz. Yüce Allah Kur’an-ı Kerimde Peygamberimize; 'Şüphesiz biz sana apaçık fethi verdik' buyurmaktadır. Bu fetihler olmasaydı bu gün bu vatanımız olmazdı ve bizler bu günlere gelemezdik. Bu uğurda çalışan devlet büyüklerimize ve güvenlik güçlerimize Cenab-ı Hak muvaffakiyetler nasip eylesin. Şehitlerimiz için Hafızlık Eğitimi yapılan Merkez Yatılı Erkek ve Kız Kur’an Kurslarımızda hatimler okundu. Mekke’nin Fethinden bu güne gelinceye kadar ne kadar Aba-ü ecdat varsa Rabbim cümlesine rahmet eylesin" dedi.
Ezan-ı Muhammediye okunduktan sonra; Müftü Taranoğlu'nun aziz şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş tüm geçmişlerimize dua yapması ile program tamamlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.