BUFED ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ VERDİ

GÜNDEM 18.11.2019 - 09:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3085+ kez okundu.
 

BUFED ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ VERDİ

Bulancak Dernekler Federasyonu tarafından yaz aylarında başlatılan ‘Okuduğunu Yaz’ başlıklı kitap okuma yarışmasının ödül töreni 16 Kasım Cumartesi günü İstanbul’da gerçekleşti.
Yaklaşık 250 kişinin katılımı ve canlı yayın eşliğinde gerçekleşen ödül töreninde yarışma da dereceye giren öğrenciler ve sponsorlar ödüllerini aldı. Yarışmada jüri üyeliklerini Prof. Dr. Feridun Emecan, Prof. Dr. Selçuk Peker, Prof. Dr. Özcan Hıdır, Prof. Dr. Berat Apaydın ve Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu yaptı. TBMM İdare Amiri Hasan Turan, Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş ve çok sayıda davetli ve yarışmacının katıldığı ödül töreninde konuşan BUFED Başkanı Sezgin Karataş, “İstanbul’da hemşerilerimizi hep bir arada tutmak ve onların her an yanlarında olduğumuzu htirebilmek adına bu tür organizasyonlarımıza devam edeceğiz. Yarışmamıza katılan tüm öğrenci kardeşlerimize ve sponsorlarımıza teşekkür ederim” dedi. Ödül alan öğrencilere plaketleri ve hediyeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Cep telefonu, tablet, Bilim seti, fotoğraf makinesi kazanan öğrenciler şu şekilde; ‘İlkokul kategorisinde 1. Derya Akdağ, 2. Belemir Asel Sandal, 3. Eslem Şimşek, Juri Özel Ödülü Ela Zeynep Korkmaz, Ortaokul kategorisinde 1. Pınar Bekdaş, 2. Esmanur Fındıkoğlu, 3. Talha Kerim Ekiz, Juri Özel Ödülü Sude Ecrin Akın, Lise kategorisinde 1. Elif Yüksel, 2. Mine Küçük, 3. Serpil Aslan, Juri Özel Ödülü Goncagül Bayram.’
Bulancak Dernekler Federasyonu tarafından yaz aylarında başlatılan ‘Okuduğunu Yaz’ başlıklı kitap okuma yarışmasının ödül töreni 16 Kasım Cumartesi günü İstanbul’da gerçekleşti.

Yaklaşık 250 kişinin katılımı ve canlı yayın eşliğinde gerçekleşen ödül töreninde yarışma da dereceye giren öğrenciler ve sponsorlar ödüllerini aldı.

Yarışmada jüri üyeliklerini Prof. Dr. Feridun Emecan, Prof. Dr. Selçuk Peker, Prof. Dr. Özcan Hıdır, Prof. Dr. Berat Apaydın ve Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu yaptı.

TBMM İdare Amiri Hasan Turan, Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş ve çok sayıda davetli ve yarışmacının katıldığı ödül töreninde konuşan BUFED Başkanı Sezgin Karataş, “İstanbul’da hemşerilerimizi hep bir arada tutmak ve onların her an yanlarında olduğumuzu htirebilmek adına bu tür organizasyonlarımıza devam edeceğiz. Yarışmamıza katılan tüm öğrenci kardeşlerimize ve sponsorlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Ödül alan öğrencilere plaketleri ve hediyeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Cep telefonu, tablet, Bilim seti, fotoğraf makinesi kazanan öğrenciler şu şekilde; ‘İlkokul kategorisinde 1. Derya Akdağ, 2. Belemir Asel Sandal, 3. Eslem Şimşek, Juri Özel Ödülü Ela Zeynep Korkmaz, Ortaokul kategorisinde 1. Pınar Bekdaş, 2. Esmanur Fındıkoğlu, 3. Talha Kerim Ekiz, Juri Özel Ödülü Sude Ecrin Akın, Lise kategorisinde 1. Elif Yüksel, 2. Mine Küçük, 3. Serpil Aslan, Juri Özel Ödülü Goncagül Bayram.’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.