BUFED, ANADOLU MUTFAĞINA KONUK OLDU

KÜLTÜR 02.07.2020 - 13:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2995+ kez okundu.
 

BUFED, ANADOLU MUTFAĞINA KONUK OLDU

Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilgiyle izlenen yemek programlarından Şef Abdullah Usta ile Anadolu Mutfağı’nın Salı günkü konuğu Bulancak Dernekler Federasyonu Başkanı Sezgin Karataş oldu. Hem sunuculuk hem de şeflik yapan Abdullah Hâkim Yavrutürk, birbirinden değerli ünlü sanatçılar, iş adamları ve siyasetçileri ağırladığı programında bu hafta BUFED Başkanı Karataş’ı ağırlarken, AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın ve Bağcılar Belediye Başkanı hemşehrimiz Lokman Çağırıcı ise canlı yayına bağlandı. Çok renkli geçen programa konuk olarak katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karataş, “BUFED olarak projelerimiz anlatabildiğimiz ve de ilçemizin damak tatlarının sergilendiği güzel bir program oldu. Programa canlı bağlanan hemşehrilerimiz AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya da ayrıca teşekkür ederim” dedi. Şef Abdullah Usta ise, Başkan Karataş’a programa katılmasından dolayı teşekkür ederek, “Hafta içi her gün Avrupa ve Türkiye’deki seyircileri ekran başına topluyoruz” diye konuştu.

Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilgiyle izlenen yemek programlarından Şef Abdullah Usta ile Anadolu Mutfağı’nın Salı günkü konuğu Bulancak Dernekler Federasyonu Başkanı Sezgin Karataş oldu.

Hem sunuculuk hem de şeflik yapan Abdullah Hâkim Yavrutürk, birbirinden değerli ünlü sanatçılar, iş adamları ve siyasetçileri ağırladığı programında bu hafta BUFED Başkanı Karataş’ı ağırlarken, AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın ve Bağcılar Belediye Başkanı hemşehrimiz Lokman Çağırıcı ise canlı yayına bağlandı.

Çok renkli geçen programa konuk olarak katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karataş, “BUFED olarak projelerimiz anlatabildiğimiz ve de ilçemizin damak tatlarının sergilendiği güzel bir program oldu. Programa canlı bağlanan hemşehrilerimiz AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya da ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Şef Abdullah Usta ise, Başkan Karataş’a programa katılmasından dolayı teşekkür ederek, “Hafta içi her gün Avrupa ve Türkiye’deki seyircileri ekran başına topluyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.