BU HİZMET ALKIŞLANIR!

SAĞLIK 23.12.2016 - 09:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2914+ kez okundu.
 

BU HİZMET ALKIŞLANIR!

Giresun ve ilçelerinin ihtiyaç nedeniyle zoraki bir şekilde kullandığı Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin katılımıyla bugün açılıyor
Giresun Merkez Teyyaredüzü Mahallesinde yapımı tamamlanarak faaliyete geçen Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile aynı mahallede bulunan  Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin resmi açılışı bugün gerçekleşecek.Giresun halkının ha bitti ha bitecek diye beklediği ve son teknoloji ürünlerinin kullanıldığı hastanenin açılışı bugün saat 14.00’de Başbakan Yardımcısı Canikli tarafından gerçekleştirilecek.Açılış törenine AK Parti Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk, il protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımı bekleniyor.Teyyaredüzü Mahallesinde 15 bin 129,55 m2 arsaya 20 bin 845 m2 kapalı alan olarak inşa edilen Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde; 42 tek yataklı oda, 51 de çift yataklı oda, hastanede 5 ameliyathane, 10 sancılı doğum lohusa odası, 10 yataklı erişkin yoğun bakım, 24 yeni doğan yoğun bakım yatağı ayrıca acil serviste de 14 acil müdahale, 23 de müşahede yatağı olmak üzere toplam 37 yatak yer alıyor. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde ise 41 Klinik, 1’i Acil, 1’i Engelli Kliniği, 1’i Cerrahi Kliniği, 2 Pedodonti Kliniğinin bulunmaktadır.
Giresun ve ilçelerinin ihtiyaç nedeniyle zoraki bir şekilde kullandığı Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin katılımıyla bugün açılıyor
Giresun Merkez Teyyaredüzü Mahallesinde yapımı tamamlanarak faaliyete geçen Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile aynı mahallede bulunan  Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin resmi açılışı bugün gerçekleşecek.
Giresun halkının ha bitti ha bitecek diye beklediği ve son teknoloji ürünlerinin kullanıldığı hastanenin açılışı bugün saat 14.00’de Başbakan Yardımcısı Canikli tarafından gerçekleştirilecek.
Açılış törenine AK Parti Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk, il protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımı bekleniyor.
Teyyaredüzü Mahallesinde 15 bin 129,55 m2 arsaya 20 bin 845 m2 kapalı alan olarak inşa edilen Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde; 42 tek yataklı oda, 51 de çift yataklı oda, hastanede 5 ameliyathane, 10 sancılı doğum lohusa odası, 10 yataklı erişkin yoğun bakım, 24 yeni doğan yoğun bakım yatağı ayrıca acil serviste de 14 acil müdahale, 23 de müşahede yatağı olmak üzere toplam 37 yatak yer alıyor. 
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde ise 41 Klinik, 1’i Acil, 1’i Engelli Kliniği, 1’i Cerrahi Kliniği, 2 Pedodonti Kliniğinin bulunmaktadır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.