‘BU YARAYI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ’

GÜNDEM 07.09.2020 - 09:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3326+ kez okundu.
 

‘BU YARAYI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ’

Tuzla’dan iki tır dolusu yardım malzemesi Giresun için yola çıktı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı “Türkiye’nin birçok noktasında yardımlarımız oluyordu ama Giresun’umuz bugünlerde özellikle yardım konusunda hassasiyetimizi arttırdı.
Giresun’a yardım etmekle beraber bundan sonra diğer hizmetlerle bu yarayı hep birlikte saracağız” dedi. Yaşanan afetten hemen sonra harekete geçen Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Kızılay Şubesi işbirliği ile Giresun’da ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere, Tuzla Gençlik Merkezi (TUZGEM) gönüllüleri tarafından hazırlanan 2 tır dolusu malzeme Giresun’a uğurlandı. Tuzla Belediyesi önünden dualarla yola çıkan Tırları, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Türk Kızılayı Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci ve çok sayıda gönüllü uğurladı. Giresun için seferber olan Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencilerinin çalışmalarından gurur duyduğunu ifade eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Gençlerimiz bir kez daha koca yürekleriyle bir araya geldiler ve bu defa Giresunlu kardeşlerimiz için gönüllü olarak çalıştılar” dedi.  
Tuzla’dan iki tır dolusu yardım malzemesi Giresun için yola çıktı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı “Türkiye’nin birçok noktasında yardımlarımız oluyordu ama Giresun’umuz bugünlerde özellikle yardım konusunda hassasiyetimizi arttırdı.

Giresun’a yardım etmekle beraber bundan sonra diğer hizmetlerle bu yarayı hep birlikte saracağız” dedi.

Yaşanan afetten hemen sonra harekete geçen Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Kızılay Şubesi işbirliği ile Giresun’da ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere, Tuzla Gençlik Merkezi (TUZGEM) gönüllüleri tarafından hazırlanan 2 tır dolusu malzeme Giresun’a uğurlandı. Tuzla Belediyesi önünden dualarla yola çıkan Tırları, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Türk Kızılayı Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci ve çok sayıda gönüllü uğurladı.

Giresun için seferber olan Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencilerinin çalışmalarından gurur duyduğunu ifade eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Gençlerimiz bir kez daha koca yürekleriyle bir araya geldiler ve bu defa Giresunlu kardeşlerimiz için gönüllü olarak çalıştılar” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.