‘BU SON OLSUN’ KLİPİ YOUTUBE’DE İZLENME REKORU KIRDI

KÜLTÜR 01.06.2020 - 14:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3343+ kez okundu.
 

‘BU SON OLSUN’ KLİPİ YOUTUBE’DE İZLENME REKORU KIRDI

Giresun Halk Eğitim Merkezi 2020 yılında meydana gelen Elazığ depremi, Afrin Şehitleri, Koronovirüs gibi meydana gelen olumsuzlukların son bulması temennisiyle Cem Karaca’ya ait  ‘Bu Son Olsun’ parçasını klip çekerek sosyal medyada yayınlayıp farkındalık oluşturdular. Parçayı okuyan Halk Eğitim Merkezi öğretmeni Arif Şahin ve Seyit Ali Aça tarafından birleştirilerek hazırlanmış ve youtube’de yayınlanmakta. Giresun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Uzun, “Felaketlerle dolu 2019 hiç bitmeyecek gibiydi. Yeni yıl gelse de şu uğursuz 2019’dan kurtulsak diyorduk ama 2020 yılı daha ilk ayına freni patlamış kamyon gibi girdi, ezip geçiyor. Son olarak Çin’in Wuhan şehrinde patlak veren Koronavirüs salgını bütün dünyayı etkisi altına aldı. Binlerce insan öldü, ölmeye de devam ediyor. İşte bizim merkezin öğretmenleri bir araya gelerek bununla ilgili nasıl bir farkındalık oluşturabiliriz düşüncesiyle rahmetlik Cem Karaca’nın parçası ‘Bu Son Olsun’u öğretmen arkadaşlar parçayı seslendiren Müzik öğretmeni Arif Şahin, Klasik gitarda Güray Dumlu, Piyano’da Niyazi Tabak, Elektro gitarda Enis Canikli, Bass gitarda Mert Pala çalarak bir klip hazırlayarak farkındalık oluşturduk” dedi.

Giresun Halk Eğitim Merkezi 2020 yılında meydana gelen Elazığ depremi, Afrin Şehitleri, Koronovirüs gibi meydana gelen olumsuzlukların son bulması temennisiyle Cem Karaca’ya ait  ‘Bu Son Olsun’ parçasını klip çekerek sosyal medyada yayınlayıp farkındalık oluşturdular.

Parçayı okuyan Halk Eğitim Merkezi öğretmeni Arif Şahin ve Seyit Ali Aça tarafından birleştirilerek hazırlanmış ve youtube’de yayınlanmakta. Giresun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Uzun, “Felaketlerle dolu 2019 hiç bitmeyecek gibiydi. Yeni yıl gelse de şu uğursuz 2019’dan kurtulsak diyorduk ama 2020 yılı daha ilk ayına freni patlamış kamyon gibi girdi, ezip geçiyor. Son olarak Çin’in Wuhan şehrinde patlak veren Koronavirüs salgını bütün dünyayı etkisi altına aldı. Binlerce insan öldü, ölmeye de devam ediyor. İşte bizim merkezin öğretmenleri bir araya gelerek bununla ilgili nasıl bir farkındalık oluşturabiliriz düşüncesiyle rahmetlik Cem Karaca’nın parçası ‘Bu Son Olsun’u öğretmen arkadaşlar parçayı seslendiren Müzik öğretmeni Arif Şahin, Klasik gitarda Güray Dumlu, Piyano’da Niyazi Tabak, Elektro gitarda Enis Canikli, Bass gitarda Mert Pala çalarak bir klip hazırlayarak farkındalık oluşturduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.