‘BU ŞEHİR VE ÜLKEMİZ İÇİN YORULMAYACAĞIZ’

SİYASET 07.09.2020 - 16:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3124+ kez okundu.
 

‘BU ŞEHİR VE ÜLKEMİZ İÇİN YORULMAYACAĞIZ’

CHP Giresun İl Gençlik Örgütü Gökhan Karadurmuş başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. CHP İl Giresun Gençlik Örgütünün ilk toplantısında görev dağılımı yapıldı ve yeni dönemin yol haritası oluşturuldu.
Toplantı sonrası açıklama yapan Giresun Gençlik Örgütü Başkanı Gökhan Karadurmuş, CHP Giresun İl Gençlik Örgütü olarak ilk toplantılarını daha önce planladıkları tarihten daha geç gerçekleştirdiklerini bunun geçtiğimiz günlerde şehrimizde yaşanan sel felaketinden dolayı olduğunu belirtti. Sel felaketi sonrasında sahada aktif görev yapan gençlere teşekkür eden Gökhan Karadurmuş, “Güçlü bir gençlik örgütüyle partinin öz gücü olacağız, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracak yürüyüş bizim yol haritamız olacak bu şehir ve ülkemiz için yorulmamak üzere yola koyulduk” dedi. CHP İl Gençlik Örgütünün yeni yönetim kurulunda görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti; Başkan Gökhan Karadurmuş, İl Sekreteri Öykü Yusufağaoğlu, İl Saymanı Mustafa Cem Akar, Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zelal Kahyaoğlu, Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şefik Durdu, Yerel Yönetimler Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Şahin, İl Eğitim Sekreteri Levent Bilgili, Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Naci Zehir, STK’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ünal Usta, Üniversite Komisyon Sorumlusu Doğa Hıdımoğlu, Basın ve Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Usta, Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Önal, Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tolga Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Ezgül Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Doğanay Gültekin.
CHP Giresun İl Gençlik Örgütü Gökhan Karadurmuş başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. CHP İl Giresun Gençlik Örgütünün ilk toplantısında görev dağılımı yapıldı ve yeni dönemin yol haritası oluşturuldu.

Toplantı sonrası açıklama yapan Giresun Gençlik Örgütü Başkanı Gökhan Karadurmuş, CHP Giresun İl Gençlik Örgütü olarak ilk toplantılarını daha önce planladıkları tarihten daha geç gerçekleştirdiklerini bunun geçtiğimiz günlerde şehrimizde yaşanan sel felaketinden dolayı olduğunu belirtti.

Sel felaketi sonrasında sahada aktif görev yapan gençlere teşekkür eden Gökhan Karadurmuş, “Güçlü bir gençlik örgütüyle partinin öz gücü olacağız, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracak yürüyüş bizim yol haritamız olacak bu şehir ve ülkemiz için yorulmamak üzere yola koyulduk” dedi.

CHP İl Gençlik Örgütünün yeni yönetim kurulunda görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti; Başkan Gökhan Karadurmuş, İl Sekreteri Öykü Yusufağaoğlu, İl Saymanı Mustafa Cem Akar, Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zelal Kahyaoğlu, Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şefik Durdu, Yerel Yönetimler Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Şahin, İl Eğitim Sekreteri Levent Bilgili, Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Naci Zehir, STK’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ünal Usta, Üniversite Komisyon Sorumlusu Doğa Hıdımoğlu, Basın ve Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Usta, Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Önal, Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tolga Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Ezgül Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Doğanay Gültekin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.