BU PROJE BULANCAK’A YAKIŞIR!

SİYASET 30.12.2019 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4112+ kez okundu.
 

BU PROJE BULANCAK’A YAKIŞIR!

GTB tarafından yapılacak olan Fındık Müzesinin Bulancak’a kazandırılması için gereken yerin tahsis edilmesi önem arz ediyor.
30 Milyon TL’lik bir yatırım ile yapılması planlanan Fındık Müzesini hayata geçirmek için uğraş veren Giresun Ticaret Borsası, yer tespit çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’a ziyarette bulunan Giresun Ticaret Borsası heyeti ziyarette Fındık Müzesi projesi hakkında bilgilendirme bulunarak Başkan Yakar’dan destek istediler. Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ertaç Öztürk başkanlığında ki heyette Meclis Başkan Yardımcısı Öner Sarıgül, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Kahraman, Meclis Üyesi Halis Özkaya, Meclis Üyesi Niyazi Gürsoy ve Genel Sekreter Eren Nizam yer aldı. Projeyle ilgili bilgi veren Meclis Başkanı Ertaç Öztürk, “Fındığın Başkenti Giresun’a yakışır bir Fındık Müzesi kurulması için bir süredir sürdürdüğümüz proje çalışmalarında sona geldik. Müzenin yeri ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Bulancak’ta tercihlerimiz arasında ve yer temin edilirse Bulancak’ta kurulmasını arzu ederiz. Bu anlamda Pazarsuyu sahilinde Fatih Otomotiv karşısında bulunan ve bir kısmı belediyenin olan dolgu alanında bu projeyi hayata geçirebiliriz. Fındık Müzesi ve Tema parkı olarak planladığımız proje fındık kültürümüzle ilgili çok önemli bir boşluğu dolduracaktır” dedi. Belediye Başkanı Yakar ise ziyaretten ve projeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Projenin Bulancak’ta uygulanması ve hayata geçmesi temennimizdir. Biz elimizden gelen desteği veririz” dedi.
GTB tarafından yapılacak olan Fındık Müzesinin Bulancak’a kazandırılması için gereken yerin tahsis edilmesi önem arz ediyor.

30 Milyon TL’lik bir yatırım ile yapılması planlanan Fındık Müzesini hayata geçirmek için uğraş veren Giresun Ticaret Borsası, yer tespit çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’a ziyarette bulunan Giresun Ticaret Borsası heyeti ziyarette Fındık Müzesi projesi hakkında bilgilendirme bulunarak Başkan Yakar’dan destek istediler.

Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ertaç Öztürk başkanlığında ki heyette Meclis Başkan Yardımcısı Öner Sarıgül, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Kahraman, Meclis Üyesi Halis Özkaya, Meclis Üyesi Niyazi Gürsoy ve Genel Sekreter Eren Nizam yer aldı.

Projeyle ilgili bilgi veren Meclis Başkanı Ertaç Öztürk, “Fındığın Başkenti Giresun’a yakışır bir Fındık Müzesi kurulması için bir süredir sürdürdüğümüz proje çalışmalarında sona geldik. Müzenin yeri ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Bulancak’ta tercihlerimiz arasında ve yer temin edilirse Bulancak’ta kurulmasını arzu ederiz. Bu anlamda Pazarsuyu sahilinde Fatih Otomotiv karşısında bulunan ve bir kısmı belediyenin olan dolgu alanında bu projeyi hayata geçirebiliriz. Fındık Müzesi ve Tema parkı olarak planladığımız proje fındık kültürümüzle ilgili çok önemli bir boşluğu dolduracaktır” dedi.

Belediye Başkanı Yakar ise ziyaretten ve projeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Projenin Bulancak’ta uygulanması ve hayata geçmesi temennimizdir. Biz elimizden gelen desteği veririz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.