Bu olayın sorumlusu kim?

ASAYİŞ 28.08.2017 - 14:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2569+ kez okundu.
 

Bu olayın sorumlusu kim?

Hafta sonu Bulancak Lokman Hekim Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde yaşanan ölümlü kaza Bulancak ve bölge halkını yasa boğdu.
5 yaşında ki Muhammed Albayrak'ın hayatını kaybettiği kazada kimin ihmali olduğu araştırılıyor. Alınan bilgiye göre akşam saatlerinde okul bahçesinde oynayan 5 yaşında ki Muhammed'in bahçe aydınlatması direğinden kaçan elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Okulun geçici kabulünün yapıldığı fakat resmi olarak idareye teslim edilemediği öğrenilirken, olayın sorumlularının ve faillerinin bir an önce adalet önüne çıkartılması bekleniyor. Olayla ilgisi olduğu sanılan kişilerin hafta sonu savcılığa ifade verdikleri öğrenildi.
Hafta sonu Bulancak Lokman Hekim Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde yaşanan ölümlü kaza Bulancak ve bölge halkını yasa boğdu.

5 yaşında ki Muhammed Albayrak'ın hayatını kaybettiği kazada kimin ihmali olduğu araştırılıyor. Alınan bilgiye göre akşam saatlerinde okul bahçesinde oynayan 5 yaşında ki Muhammed'in bahçe aydınlatması direğinden kaçan elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Okulun geçici kabulünün yapıldığı fakat resmi olarak idareye teslim edilemediği öğrenilirken, olayın sorumlularının ve faillerinin bir an önce adalet önüne çıkartılması bekleniyor.

Olayla ilgisi olduğu sanılan kişilerin hafta sonu savcılığa ifade verdikleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.