BU GELENEK ONUN SAYESİNDE YAŞATILIYOR

25.04.2019 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2594+ kez okundu.
 

BU GELENEK ONUN SAYESİNDE YAŞATILIYOR

Bulancak’ta tiyatroyu sevdiren ve önemseten isimlerin başında gelen ve 20 yıldır ismiyle anılan Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri başlıyor
Bulancak Sanat Tiyatrosunun kurucusu ve Bulancak’ta tiyatronun sevilmesinde en büyük emeği geçenlerden olan merhum Mürsel Gülmez adına her yıl düzenlenen ve bu yıl 20.’si yapılacak ‘Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri’ 27 Nisan Cumartesi(yarın) başlıyor. Başladığı günden bu yana büyük bir ilgi gören ‘Mürsel Gülmez Tiyatro Günlerine’  bugüne kadar çok sayıda yurt içi ve yurt dışından tiyatro ekibi gelerek Bulancak’ta sahne almıştı. 27 Nisan-4 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenecek ‘20. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri’nin programı da belli oldu. 8 gün boyunca Bulancak 75. Halk Kütüphanesi Salonunda Bulancaklı tiyatro severler çeşitli oyunlar izleyecekler. BST Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Çolakoğlu, yaptığı açıklamada, “Merhum Mürsel Gülmez adına 20 yıldır düzenlenen tiyatro günleri artık Bulancak’ın dışına taşmış ve bir gelenek haline gelerek tiyatro sanatının önemli bir etkinliği olmuştur. Bu güne kadar BST ve tiyatro adına emek harcayan, destek olan, sponsorlarımıza ve tiyatro severlere çok teşekkür ederiz” dedi.     
Bulancak’ta tiyatroyu sevdiren ve önemseten isimlerin başında gelen ve 20 yıldır ismiyle anılan Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri başlıyor

Bulancak Sanat Tiyatrosunun kurucusu ve Bulancak’ta tiyatronun sevilmesinde en büyük emeği geçenlerden olan merhum Mürsel Gülmez adına her yıl düzenlenen ve bu yıl 20.’si yapılacak ‘Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri’ 27 Nisan Cumartesi(yarın) başlıyor.

Başladığı günden bu yana büyük bir ilgi gören ‘Mürsel Gülmez Tiyatro Günlerine’  bugüne kadar çok sayıda yurt içi ve yurt dışından tiyatro ekibi gelerek Bulancak’ta sahne almıştı.

27 Nisan-4 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenecek ‘20. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri’nin programı da belli oldu. 8 gün boyunca Bulancak 75. Halk Kütüphanesi Salonunda Bulancaklı tiyatro severler çeşitli oyunlar izleyecekler. BST Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Çolakoğlu, yaptığı açıklamada, “Merhum Mürsel Gülmez adına 20 yıldır düzenlenen tiyatro günleri artık Bulancak’ın dışına taşmış ve bir gelenek haline gelerek tiyatro sanatının önemli bir etkinliği olmuştur. Bu güne kadar BST ve tiyatro adına emek harcayan, destek olan, sponsorlarımıza ve tiyatro severlere çok teşekkür ederiz” dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.