BU DAVRANIŞ HERKESE ÖRNEK OLSUN!

GÜNDEM 06.05.2019 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2436+ kez okundu.
 

BU DAVRANIŞ HERKESE ÖRNEK OLSUN!

Giresun’un en büyük mahallesi olma özelliğini taşıyan İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner, başlattığı kampanya ile muhtaç ailelere destek olmayı amaçlıyor.
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde İhsaniye Mahallesi Muhtarlığına seçilen Engin Güner, yaptığı kampanya ile alkış topladı. Ramazan’ın bereketinin paylaştıkça arttığını ifade eden Muhtar Engin Güner, “İhsaniye Mahallemizde yaşayan yardıma muhtaç aileler için düzenlemiş olduğumuz ramazan paketi kampanyasına siz değerli dostlarımızın yardımlarını bekliyoruz. ‘Bir kolide sen al’ Ramazan’ın bereketi paylaştıkça artar” dedi. Kampanyaya katılmak isteyenlerin İhsaniye Mahallesi muhtarlığına başvurması gerektiğini kaydeden Muhtar Güner, “Tüm mahalle halkımız bu mübarek günlerde bu kampanyaya katılarak birlik ve beraberliğimizi tüm ilçemize göstermeliyiz” dedi.
Giresun’un en büyük mahallesi olma özelliğini taşıyan İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner, başlattığı kampanya ile muhtaç ailelere destek olmayı amaçlıyor.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde İhsaniye Mahallesi Muhtarlığına seçilen Engin Güner, yaptığı kampanya ile alkış topladı. Ramazan’ın bereketinin paylaştıkça arttığını ifade eden Muhtar Engin Güner, “İhsaniye Mahallemizde yaşayan yardıma muhtaç aileler için düzenlemiş olduğumuz ramazan paketi kampanyasına siz değerli dostlarımızın yardımlarını bekliyoruz. ‘Bir kolide sen al’ Ramazan’ın bereketi paylaştıkça artar” dedi.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin İhsaniye Mahallesi muhtarlığına başvurması gerektiğini kaydeden Muhtar Güner, “Tüm mahalle halkımız bu mübarek günlerde bu kampanyaya katılarak birlik ve beraberliğimizi tüm ilçemize göstermeliyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.