BST İZLEYİCİ İLE BULUŞUYOR

GÜNDEM 28.01.2019 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2633+ kez okundu.
 

BST İZLEYİCİ İLE BULUŞUYOR

Bulancak Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Çolakoğlu bir açıklama yaparak;
“BST bir süredir geçiş evresi ve yenilenme dönemi yaşadı. Tiyatro’nun bu günlere taşınmasında emek veren tüm arkadaşlarımız da bu süreçte tüm desteklerini verdiler. Onlara teşekkür ediyorum. Bu yıl sezona biraz geç girmek zorunda kaldık. Ama inanıyorum ve biliyorum ki güzel işlere imza atacağız ve atmaya devam edeceğiz. 2018- 2019 tiyatro sezonuna Ordu Üniversitesi Tiyatro Bölümü Öğretim Görevlisi Hakan ALKAN’ın yönettiği, Coskun IRMAK’ın yazdığı geçen sezonun oyunu olan MEMURİN FASLI oyunumuzla merhaba diyeceğiz. Eğlenceli bir oyun olan eser geçen sezon toplam dört kere sahnelenmiş ve birçok kişi tarafından henüz izlenememişti. Bu nedenle bu oyunun izlemeyen kişilere de ulaşması önceliğimiz olacak. 31 Ocak Perşembe günü saat 20.00’da Memurin Faslı oyunumuz Bulancak izleyicisi ile 75,Yıl Tiyatro Salonunda buluşacaktır. Biletler Özen Kitapevi ve salon gişesinden temin edilebilir. Yeni oyunumuz ‘PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’nin çalışmaları da devam ediyor. Mart ayının ikinci haftası Bertold BRETH’in yazdığı oyunumuzun da sahnede olmasını planlıyoruz” dedi.
Bulancak Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Çolakoğlu bir açıklama yaparak;

“BST bir süredir geçiş evresi ve yenilenme dönemi yaşadı. Tiyatro’nun bu günlere taşınmasında emek veren tüm arkadaşlarımız da bu süreçte tüm desteklerini verdiler. Onlara teşekkür ediyorum.

Bu yıl sezona biraz geç girmek zorunda kaldık. Ama inanıyorum ve biliyorum ki güzel işlere imza atacağız ve atmaya devam edeceğiz. 2018- 2019 tiyatro sezonuna Ordu Üniversitesi Tiyatro Bölümü Öğretim Görevlisi Hakan ALKAN’ın yönettiği, Coskun IRMAK’ın yazdığı geçen sezonun oyunu olan MEMURİN FASLI oyunumuzla merhaba diyeceğiz. Eğlenceli bir oyun olan eser geçen sezon toplam dört kere sahnelenmiş ve birçok kişi tarafından henüz izlenememişti. Bu nedenle bu oyunun izlemeyen kişilere de ulaşması önceliğimiz olacak. 31 Ocak Perşembe günü saat 20.00’da Memurin Faslı oyunumuz Bulancak izleyicisi ile 75,Yıl Tiyatro Salonunda buluşacaktır. Biletler Özen Kitapevi ve salon gişesinden temin edilebilir. Yeni oyunumuz ‘PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’nin çalışmaları da devam ediyor. Mart ayının ikinci haftası Bertold BRETH’in yazdığı oyunumuzun da sahnede olmasını planlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.