BÖLGEDE İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 09.01.2020 - 17:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2948+ kez okundu.
 

BÖLGEDE İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

7 Ocak 2020 Salı günü yayınlanan gazetemizin 1686. sayısında manşette yer alan ‘HEYELAN MI? PATLAMA MI?’ haberimizin ardından Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, olay yerinde incelemelerde bulundular.
Geçtiğimiz hafta 2 Ocak Perşembe günü meydana gelen heyelan sonucu ulaşıma kapanan Kovanlık yolunda Vali Sarıfakıoğulları ve AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın incelemelerde bulundular. Patlama nedeniyle olduğu ileri sürülen heyelanın meydana geldiği noktada incelemede bulunan Vali Sarıfakıoğulları, yapılan çalışmalar ve son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Meydana gelen heyelanla ilgili bilgi aktaran yetkililer; Bulancak-Kovanlık il yolunun Km:28+000 de Taşocağı mevkiinde 2 Ocak Perşembe günü meydana gelen heyelan sonucu yolun trafiğe tamamen kapandığı bilgisini vererek, heyelanın büyüklüğü nedeniyle yolun ulaşıma açılma çalışmalarının güçlükle sürdürüldüğünü ve ulaşımın Alibeyköy istikametindeki köy yolundan sağlandığını belirttiler. Vali Sarıfakıoğulları ve Milletvekili Aydın’ın bölgede ki incelemeleri sırasında; Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Karayolları 104. Şube Şefi Kadri Altuntaş ve diğer yetkililer de hazır bulundu.
7 Ocak 2020 Salı günü yayınlanan gazetemizin 1686. sayısında manşette yer alan ‘HEYELAN MI? PATLAMA MI?’ haberimizin ardından Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, olay yerinde incelemelerde bulundular.

Geçtiğimiz hafta 2 Ocak Perşembe günü meydana gelen heyelan sonucu ulaşıma kapanan Kovanlık yolunda Vali Sarıfakıoğulları ve AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın incelemelerde bulundular.

Patlama nedeniyle olduğu ileri sürülen heyelanın meydana geldiği noktada incelemede bulunan Vali Sarıfakıoğulları, yapılan çalışmalar ve son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Meydana gelen heyelanla ilgili bilgi aktaran yetkililer; Bulancak-Kovanlık il yolunun Km:28+000 de Taşocağı mevkiinde 2 Ocak Perşembe günü meydana gelen heyelan sonucu yolun trafiğe tamamen kapandığı bilgisini vererek, heyelanın büyüklüğü nedeniyle yolun ulaşıma açılma çalışmalarının güçlükle sürdürüldüğünü ve ulaşımın Alibeyköy istikametindeki köy yolundan sağlandığını belirttiler.

Vali Sarıfakıoğulları ve Milletvekili Aydın’ın bölgede ki incelemeleri sırasında; Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Karayolları 104. Şube Şefi Kadri Altuntaş ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.