‘BİZ BULANCAK PARTİLİYİZ’

GÜNDEM 25.02.2019 - 18:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3614+ kez okundu.
 

‘BİZ BULANCAK PARTİLİYİZ’

Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, düzenlediği birliktelik toplantısında, ‘Bulancak’ı sevenler burada, Bulancak’ı talan edenler ise karşımızda’ diye konuştu.
CHP ve İYİ Parti’nin Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, Belediye Meclis Üyesi adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, CHP İl Başkanı Fikri Bilge, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Memiş, CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün, İYİ Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik, Bulancak Seçim Komitesi Başkanı Ömer Mustafa Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte birlik ve beraberlik toplantısı gerçekleştirdiler. Başkan Adayı Sıbıç, 31 Mart'a kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını, 1 Nisan'dan sonra da hizmet için kolları sıvayacaklarını söyledi. 70 gündür kendisi ile birlikte kapı kapı gezerek çalışmalarına destek olan ekibine de teşekkür eden Başkan Adayı Sıbıç, “Ben sayın İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisinin adayı olarak tarihe geçen bu ismimizi Belediye Başkanlığını aldı diye yazdırmak istiyorum. Biz Bulancak’ta sen Adalet ve Kalkınma Partilisin, sen Milliyetçi Hareket Partilisin, sen Saadet Partilisin, sen Demokratik Sol Partilisin diye bir düşünceye kapılmıyoruz. Biz herkesin oylarına talibiz. Biz artık Bulancak partiliyiz. Bulancak’ı sevenler burada, Bulancak’ı talan edenler ise karşımızda. Onun için bundan sonra ki 40 gün birlikteliğimiz Bulancak’ın da kurtuluşu olacak, temelden başlayarak ülkenin kurtuluşu olacak. Sonuçta ülkemizin geldiği yer belli. Ülkede diyorlar ‘beka’ sorunu var diyorlar. Ülkede ekonomik sorun var, ülkede işsizlik var, ülkede geçim sıkıntısı var. Bunu hiç kimse kullanmıyor. Bu ülkenin beka sorunu varsa, onlar Habur’a çadır kurarken düşüneceklerdi beka sorununu. Onlar Abdullah Öcalan’ın mesajını Diyarbakır meydanında okuturken düşüneceklerdi beka sorununu. Siz onların söylemlerinde konuşmalarında hiçbir şekilde alınmayın. Ülkede beka sorunu değil, geçim sorunu var. Bu ülkede hırsızlık sorunu var, bu ülkede talan sorunu var. Hep birlikte 40 gün uyumayacağız. Arkamızda çok büyük bir destek var. Biz yeter ki bu desteği sonuna kadar götürelim. Ve en sonunda bu birlikteliğin neler getireceğini tüm Bulancaklı hemşerilerimiz görecek” dedi.
Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, düzenlediği birliktelik toplantısında, ‘Bulancak’ı sevenler burada, Bulancak’ı talan edenler ise karşımızda’ diye konuştu.

CHP ve İYİ Parti’nin Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, Belediye Meclis Üyesi adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, CHP İl Başkanı Fikri Bilge, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Memiş, CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün, İYİ Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik, Bulancak Seçim Komitesi Başkanı Ömer Mustafa Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte birlik ve beraberlik toplantısı gerçekleştirdiler.

Başkan Adayı Sıbıç, 31 Mart'a kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını, 1 Nisan'dan sonra da hizmet için kolları sıvayacaklarını söyledi.

70 gündür kendisi ile birlikte kapı kapı gezerek çalışmalarına destek olan ekibine de teşekkür eden Başkan Adayı Sıbıç, “Ben sayın İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisinin adayı olarak tarihe geçen bu ismimizi Belediye Başkanlığını aldı diye yazdırmak istiyorum. Biz Bulancak’ta sen Adalet ve Kalkınma Partilisin, sen Milliyetçi Hareket Partilisin, sen Saadet Partilisin, sen Demokratik Sol Partilisin diye bir düşünceye kapılmıyoruz. Biz herkesin oylarına talibiz. Biz artık Bulancak partiliyiz. Bulancak’ı sevenler burada, Bulancak’ı talan edenler ise karşımızda. Onun için bundan sonra ki 40 gün birlikteliğimiz Bulancak’ın da kurtuluşu olacak, temelden başlayarak ülkenin kurtuluşu olacak. Sonuçta ülkemizin geldiği yer belli. Ülkede diyorlar ‘beka’ sorunu var diyorlar. Ülkede ekonomik sorun var, ülkede işsizlik var, ülkede geçim sıkıntısı var. Bunu hiç kimse kullanmıyor. Bu ülkenin beka sorunu varsa, onlar Habur’a çadır kurarken düşüneceklerdi beka sorununu. Onlar Abdullah Öcalan’ın mesajını Diyarbakır meydanında okuturken düşüneceklerdi beka sorununu. Siz onların söylemlerinde konuşmalarında hiçbir şekilde alınmayın. Ülkede beka sorunu değil, geçim sorunu var. Bu ülkede hırsızlık sorunu var, bu ülkede talan sorunu var. Hep birlikte 40 gün uyumayacağız. Arkamızda çok büyük bir destek var. Biz yeter ki bu desteği sonuna kadar götürelim. Ve en sonunda bu birlikteliğin neler getireceğini tüm Bulancaklı hemşerilerimiz görecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.