‘BİRİNCİLİĞİ ÖNCELİĞİMİZ İSTİHDAMDIR’

GÜNDEM 07.02.2019 - 17:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2538+ kez okundu.
 

‘BİRİNCİLİĞİ ÖNCELİĞİMİZ İSTİHDAMDIR’

Hafta içi İhsaniye Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Sıbıç, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın 2014 projelerine atıfta bulunarak 28 projeden 3 ‘ünün gerçekleştiğini söyledi.
Hafta başı İYİ Parti ile Bulancak’ta seçim ittifakı yapan CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, seçim çalışmalarını ısrarlı ve başarılı bir şekilde sürdürüyor. Mahallelerde yaşayan mahalle halkı ile toplantılar yapan Başkan Adayı Sıbıç son olarak İhsaniye Mahallesi sakinleri buluştu. AK Partili Bulancak Belediyesine göndermelerde bulunan Başkan Adayı Sıbıç, 15 yıldır Bulancak’ta iktidar belediye başkanlarının görev yaptığına değinerek, “Bulancak ile ilgili birçok sıkıntımız var. Meydanımız sıkıntı, biliyorsunuz Hükümet Konağı olarak bilinen yerde taşındı. Ama en önemlisi Bulancak’ta ki birinci sıkıntı istihdamdır. Bu şehirde gurbete gitmeyen hiçbir aile yok. Birçok hemşerimiz büyükşehirlere göç etmiştir. Niye terk etti hemşerilerimiz Bulancak’ı, istihdam olmaması nedeniyle. Bunlarla ilgili önümüzde ki günlerde neler yapacağımızı anlatacağız. Meydan ile ilgili güzel bir belediye binası ve altına otopark yaparak Bulancak’a yakışan bir meydan projesi yapacağız. Bulancak’ta bulunan 3 tane balıkçı barınağı var. Balıkçı barınaklarına girilmiyor. Diğer illerde ki balıkçı barınakları ile bizdekilerin durumu malum, bunları güzelleştireceğiz. İskele başında ki alanları nasıl güzelleştiririz bunların çalışmasını yapıyoruz. Bu toplumda bizim Bulancak olarak sevgiye ve saygıya ihtiyacımız var” dedi. 5 yıl önce dağıtılan seçim kitapçığı hakkında konuşan Başkan Adayı Sıbıç, “İyi ki Giresun’un plakası 28’miş. Kazara Giresun’un plakası 67, 71, 81 olsaydı ne olacaktı. Ama bunlar için Giresun’un plakasının 3 olması lazımmış. Çünkü 28 projeden sadece 3 tanesine başladılar onu da bitiremediler. Artık bu yalanlara özelliklede iktidarın imkanlarını Bulancak’a getireceğiz palavralarına inanmayın” diye konuştu.
Hafta içi İhsaniye Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Sıbıç, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın 2014 projelerine atıfta bulunarak 28 projeden 3 ‘ünün gerçekleştiğini söyledi.

Hafta başı İYİ Parti ile Bulancak’ta seçim ittifakı yapan CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, seçim çalışmalarını ısrarlı ve başarılı bir şekilde sürdürüyor.

Mahallelerde yaşayan mahalle halkı ile toplantılar yapan Başkan Adayı Sıbıç son olarak İhsaniye Mahallesi sakinleri buluştu.

AK Partili Bulancak Belediyesine göndermelerde bulunan Başkan Adayı Sıbıç, 15 yıldır Bulancak’ta iktidar belediye başkanlarının görev yaptığına değinerek, “Bulancak ile ilgili birçok sıkıntımız var. Meydanımız sıkıntı, biliyorsunuz Hükümet Konağı olarak bilinen yerde taşındı. Ama en önemlisi Bulancak’ta ki birinci sıkıntı istihdamdır. Bu şehirde gurbete gitmeyen hiçbir aile yok. Birçok hemşerimiz büyükşehirlere göç etmiştir. Niye terk etti hemşerilerimiz Bulancak’ı, istihdam olmaması nedeniyle. Bunlarla ilgili önümüzde ki günlerde neler yapacağımızı anlatacağız. Meydan ile ilgili güzel bir belediye binası ve altına otopark yaparak Bulancak’a yakışan bir meydan projesi yapacağız. Bulancak’ta bulunan 3 tane balıkçı barınağı var. Balıkçı barınaklarına girilmiyor. Diğer illerde ki balıkçı barınakları ile bizdekilerin durumu malum, bunları güzelleştireceğiz. İskele başında ki alanları nasıl güzelleştiririz bunların çalışmasını yapıyoruz. Bu toplumda bizim Bulancak olarak sevgiye ve saygıya ihtiyacımız var” dedi.

5 yıl önce dağıtılan seçim kitapçığı hakkında konuşan Başkan Adayı Sıbıç, “İyi ki Giresun’un plakası 28’miş. Kazara Giresun’un plakası 67, 71, 81 olsaydı ne olacaktı. Ama bunlar için Giresun’un plakasının 3 olması lazımmış. Çünkü 28 projeden sadece 3 tanesine başladılar onu da bitiremediler. Artık bu yalanlara özelliklede iktidarın imkanlarını Bulancak’a getireceğiz palavralarına inanmayın” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.