BİR ŞEHİDİMİZİ DAHA TOPRAĞA VERDİK

GÜNDEM 30.05.2019 - 16:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2150+ kez okundu.
 

BİR ŞEHİDİMİZİ DAHA TOPRAĞA VERDİK

TSK tarafından Irak’ın kuzeyi Hakurk bölgesinde devam eden Pençe Harekâtında Giresun Espiye nüfusuna bağlı bir hemşerimiz şehit düştü.
Sakarya’ya bağlı Geyve İlçesi’nde ikamet eden Hakkari Dağ ve Komando Tugayı 1. Dağ ve Komando Tabur Komutanlığı’nda görev yapan hemşerimiz Piyade Teğmen Raşit Aydın, Kuzey Irak’ta sürdürülen terörle mücadele operasyonunda şehit oldu. Şehidimizin cenaze namazı yarın Perşembe(bugün) günü Geyve Merkez Sinanbey Camii’nde İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Melekşe Solak Mahallesinde defnedildi. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.  
TSK tarafından Irak’ın kuzeyi Hakurk bölgesinde devam eden Pençe Harekâtında Giresun Espiye nüfusuna bağlı bir hemşerimiz şehit düştü.

Sakarya’ya bağlı Geyve İlçesi’nde ikamet eden Hakkari Dağ ve Komando Tugayı 1. Dağ ve Komando Tabur Komutanlığı’nda görev yapan hemşerimiz Piyade Teğmen Raşit Aydın, Kuzey Irak’ta sürdürülen terörle mücadele operasyonunda şehit oldu.

Şehidimizin cenaze namazı yarın Perşembe(bugün) günü Geyve Merkez Sinanbey Camii’nde İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Melekşe Solak Mahallesinde defnedildi. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.