Beşiktaş aşkı sınır tanımıyor

SPOR 08.12.2016 - 17:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3120+ kez okundu.
 

Beşiktaş aşkı sınır tanımıyor

Yıldız Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Ali Yıldız ve Haşim Gıda'nın sahibi Haşim Azder,...
...Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı için FC Dinamo Kiev stadında Salı gecesi eksi 10 dereceyi bulan soğukta maçı izlediler. İskoç Hakem Craig Thomson’un çok kötü yönettiği maçta Beşiktaş maçı 9 kişi ile tamamladı ve sahadan 6-0 yenilgiyle ayrıldı.Ali Yıldız ve Haşim Azder’in Siyah-beyaz formaya olan aşkları çocuk yaşta başladı. Beşiktaş aşkı yurt dışına taştı. Türkiye’den Dinamo Kiev-Beşiktaş maçını izleyebilmek adına binlerce kilometre yol gelen 2 taraftar, "Beşiktaş  sevdası buraya gelmemizin en büyük nedeni  oldu. Bu takım Türkiye’nin en büyük olgusu. Bu ülkedeki insanlar Beşiktaş  ile mutlu. Büyük ümitlerle gittiğimiz maçta çok kötü futbol oynayarak kötü bir hakem ile canımızı zor kurtardık. 55. dakikada sahayı taraftar olarak terk etmek zorunda kaldık" dedi.  
Yıldız Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Ali Yıldız ve Haşim Gıda'nın sahibi Haşim Azder,...
...Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı için FC Dinamo Kiev stadında Salı gecesi eksi 10 dereceyi bulan soğukta maçı izlediler. İskoç Hakem Craig Thomson’un çok kötü yönettiği maçta Beşiktaş maçı 9 kişi ile tamamladı ve sahadan 6-0 yenilgiyle ayrıldı.
Ali Yıldız ve Haşim Azder’in Siyah-beyaz formaya olan aşkları çocuk yaşta başladı. Beşiktaş aşkı yurt dışına taştı. Türkiye’den Dinamo Kiev-Beşiktaş maçını izleyebilmek adına binlerce kilometre yol gelen 2 taraftar, "Beşiktaş  sevdası buraya gelmemizin en büyük nedeni  oldu. Bu takım Türkiye’nin en büyük olgusu. Bu ülkedeki insanlar Beşiktaş  ile mutlu. Büyük ümitlerle gittiğimiz maçta çok kötü futbol oynayarak kötü bir hakem ile canımızı zor kurtardık. 55. dakikada sahayı taraftar olarak terk etmek zorunda kaldık" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.