‘Ben halkın adamıyım’

SİYASET 25.03.2019 - 17:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2996+ kez okundu.
 

‘Ben halkın adamıyım’

Giresun Belediye Başkanı ve millet ittifakının belediye başkan adayı Kerim Aksu Batlamalıların buluşma yemeğinde net konuştu, ‘Ağaların beylerin değil halkın adamıyım’ dedi.
Belediye Meclis Üyesi adayı Harun Cici’nin Almina Restoranda düzenlediği Batlamalıların buluşmasına davet edilen Başkan Aksu alkışlar ve meşalelerle karşılandı. Bütün konukların tek tek elini sıkıp katıldıkları için teşekkür eden Başkan Aksu yaptığı konuşmada şunları dile getirdi; “El ele kol kola belediyeyi tekrardan halk ile yani sizlerle yönetmeye devam edeceğiz” Başkan Aksu konuşmasına şöyle devam etti; “İyi ki seçim var, iyi ki seçme seçilme hakkımız var. İyi ki demokrasi var. Bizlerin demokratik halklarımızı kullandığımız en yegâne yer sandıktır. Bunun çocuklarımıza torunlarımıza kadar devam etmesini temenni ediyorum. 10 yıldır bir yola çıktık ve devam ediyoruz. Bu süre içerisinde hiç kimseyi birbirinden ayırmadım. Hiç kimseyi ötekileştirmedim. Hiç kimseye sen şu partilisin bu şu partili demedim. Hepsi bizim insanımız, hepsi Giresun'un insanı dedim. Herkesin talebini gerçekleştirmeye çalıştım. Belediye konusunda 20 yıllık tecrübeye sahibim. Şehir genelinde altyapının tamamına yakınını yaptık. 2009 yılında ki sel afetini hatırlayın, aynı yağmurlar bugünde yağıyor ancak şehirde problem yok. Alt yapıya çok ciddi yatırımlar yaptık. 8 yıldır ilimizde doğalgaz çalışması var. 8 yılda bu şehirde tüm yolların tamamı yıkıldı, biz yeniden yaptık. Bu az bir maliyet değil. 10 yıldır yüzlerce kilometre altyapı yapıldı. Yeni dönemde üst yapı yapıyı tamamlayacağız. Giresun çocuklarına istihdam kapıları yaratacağız. Çok güzel projelerimiz var”  
Giresun Belediye Başkanı ve millet ittifakının belediye başkan adayı Kerim Aksu Batlamalıların buluşma yemeğinde net konuştu, ‘Ağaların beylerin değil halkın adamıyım’ dedi.

Belediye Meclis Üyesi adayı Harun Cici’nin Almina Restoranda düzenlediği Batlamalıların buluşmasına davet edilen Başkan Aksu alkışlar ve meşalelerle karşılandı. Bütün konukların tek tek elini sıkıp katıldıkları için teşekkür eden Başkan Aksu yaptığı konuşmada şunları dile getirdi; “El ele kol kola belediyeyi tekrardan halk ile yani sizlerle yönetmeye devam edeceğiz”

Başkan Aksu konuşmasına şöyle devam etti; “İyi ki seçim var, iyi ki seçme seçilme hakkımız var. İyi ki demokrasi var. Bizlerin demokratik halklarımızı kullandığımız en yegâne yer sandıktır. Bunun çocuklarımıza torunlarımıza kadar devam etmesini temenni ediyorum. 10 yıldır bir yola çıktık ve devam ediyoruz. Bu süre içerisinde hiç kimseyi birbirinden ayırmadım. Hiç kimseyi ötekileştirmedim. Hiç kimseye sen şu partilisin bu şu partili demedim. Hepsi bizim insanımız, hepsi Giresun'un insanı dedim. Herkesin talebini gerçekleştirmeye çalıştım. Belediye konusunda 20 yıllık tecrübeye sahibim. Şehir genelinde altyapının tamamına yakınını yaptık. 2009 yılında ki sel afetini hatırlayın, aynı yağmurlar bugünde yağıyor ancak şehirde problem yok. Alt yapıya çok ciddi yatırımlar yaptık. 8 yıldır ilimizde doğalgaz çalışması var. 8 yılda bu şehirde tüm yolların tamamı yıkıldı, biz yeniden yaptık. Bu az bir maliyet değil. 10 yıldır yüzlerce kilometre altyapı yapıldı. Yeni dönemde üst yapı yapıyı tamamlayacağız. Giresun çocuklarına istihdam kapıları yaratacağız. Çok güzel projelerimiz var”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.