Belediye esnafla buluşmaya devam ediyor

EKONOMİ 02.01.2017 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3383+ kez okundu.
 

Belediye esnafla buluşmaya devam ediyor

Bulancak Belediye Başkanlığının esnafla yaptığı istişare ve bilgilendirme toplantıları devam ediyor.
Her yıl yapılan toplantıların geçen hafta 3. Doğu  yakası esnafı için yapılmıştı. Bu hafta 29 Aralık Perşembe akşamı da Bulancak İhsaniye Mahallesi esnafı ile istişare ve bilgilendirme toplantısı Bulancak Otogar Düğün salonunda yapıldı. Yemekli olarak yapılan toplantıya İhsaniye Mahallesi esnafı büyük ilgi gösterdi. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, başkan yardımcıları Orhan Güngör, Bahtiyar Hüsem ve belediye daire müdürleri, AK Parti ilçe başkanı Esat Sakallıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri de toplantıda yer aldı.Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Başkan Recep Yakar yaptığı konuşmada 33 ayda yapılanlar, devam eden ve yapılacak olan projeler ile ilgili bilgi vererek toplantıya katılan esnafa teşekkür etti.Başkan Yakar yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Bulancak belediyesi olarak kısa zamanda çok fazla hizmet üreterek  ilçemizde değişimi sağlamaya çalışıyoruz. 100 yakın yapılan, devam eden ve projesi yapılarak yapılamak üzere bekleyen hizmetlerimiz için esnafında görüşlerini alarak yola devam edeceğiz. her şeyin doğru yapıldığına dair bir şey ileri sürmüyoruz. Bizim de hatalarımız oluyor. Bu yapılanlar hakkında hakaret etmeden yapılan her eleştiriye kapımız açık. Bulancak için bu eleştirilerde olmalı. Bundan kaçmıyoruz. Bulancak'ta altyapı başta olmak üzere su şebekesinin yenilenmesi, atık su sisteminin yapılması, caddelerin düzenlemesi, bazı caddelerin asfaltlanması, ara sokakların parke döşenmesi, bu sokakların hemen hemen hepsine çocuk parklarının yapılması, evde bakım sistemin kurulması, vatandaşlarımızın da destek olduğu sosyal ve toplumsal projelerimiz ile ilçemizin bir gelişmiş şehir olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bulancak bu bölgenin hızla büyüyen ve gelişen önemli bir ilçesidir. OSB ile daha da gelişecek olan ilçemizde yakında doğal gaz da gelecektir. Bu konuda son imzalarda atılacak. Bulancak insanı güzel hizmetlere layıktır.  İlçemiz kabuğunu artık kırmalıdır. Bu da hep beraber olmaktan geçer. Siyasi görüşlerimizi Bulancak için bir yana bırakıp ilçemiz için yapabileceğimizi yapalım. Bu toplantıya katıldığınız için teşekkür ederim" dedi.Başkan Yakar'ın bu konuşmasından sonra toplantıya katılan esnaf, eksik gördükleri hizmetler ile ilgili sorular sorarak bilgi aldı.  
Bulancak Belediye Başkanlığının esnafla yaptığı istişare ve bilgilendirme toplantıları devam ediyor.
Her yıl yapılan toplantıların geçen hafta 3. Doğu  yakası esnafı için yapılmıştı. Bu hafta 29 Aralık Perşembe akşamı da Bulancak İhsaniye Mahallesi esnafı ile istişare ve bilgilendirme toplantısı Bulancak Otogar Düğün salonunda yapıldı. Yemekli olarak yapılan toplantıya İhsaniye Mahallesi esnafı büyük ilgi gösterdi. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, başkan yardımcıları Orhan Güngör, Bahtiyar Hüsem ve belediye daire müdürleri, AK Parti ilçe başkanı Esat Sakallıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri de toplantıda yer aldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Başkan Recep Yakar yaptığı konuşmada 33 ayda yapılanlar, devam eden ve yapılacak olan projeler ile ilgili bilgi vererek toplantıya katılan esnafa teşekkür etti.
Başkan Yakar yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Bulancak belediyesi olarak kısa zamanda çok fazla hizmet üreterek  ilçemizde değişimi sağlamaya çalışıyoruz. 100 yakın yapılan, devam eden ve projesi yapılarak yapılamak üzere bekleyen hizmetlerimiz için esnafında görüşlerini alarak yola devam edeceğiz. her şeyin doğru yapıldığına dair bir şey ileri sürmüyoruz. Bizim de hatalarımız oluyor. Bu yapılanlar hakkında hakaret etmeden yapılan her eleştiriye kapımız açık. Bulancak için bu eleştirilerde olmalı. Bundan kaçmıyoruz. Bulancak'ta altyapı başta olmak üzere su şebekesinin yenilenmesi, atık su sisteminin yapılması, caddelerin düzenlemesi, bazı caddelerin asfaltlanması, ara sokakların parke döşenmesi, bu sokakların hemen hemen hepsine çocuk parklarının yapılması, evde bakım sistemin kurulması, vatandaşlarımızın da destek olduğu sosyal ve toplumsal projelerimiz ile ilçemizin bir gelişmiş şehir olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bulancak bu bölgenin hızla büyüyen ve gelişen önemli bir ilçesidir. OSB ile daha da gelişecek olan ilçemizde yakında doğal gaz da gelecektir. Bu konuda son imzalarda atılacak. Bulancak insanı güzel hizmetlere layıktır.  İlçemiz kabuğunu artık kırmalıdır. Bu da hep beraber olmaktan geçer. Siyasi görüşlerimizi Bulancak için bir yana bırakıp ilçemiz için yapabileceğimizi yapalım. Bu toplantıya katıldığınız için teşekkür ederim" dedi.
Başkan Yakar'ın bu konuşmasından sonra toplantıya katılan esnaf, eksik gördükleri hizmetler ile ilgili sorular sorarak bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.