Belediye, Esnaf Buluşması Otogar'da yapıldı

EKONOMİ 23.12.2016 - 07:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2620+ kez okundu.
 

Belediye, Esnaf Buluşması Otogar'da yapıldı

2014 yerel seçimlerinde Bulancak Belediye Başkanı seçilen Recep Yakar'ın başlattığı esnafla buluşma toplantılarının 3.'sü yapıldı.
21 Aralık Çarşamba akşamı Bulancak Otogar Düğün salonunda yapılan Doğu yakası esnafı buluşmasında Bulancak Belediyesinin son 34 ayda yaptığı yatırımlar, projeler ve yapılacaklar karşılıklı olarak soru ve cevap şeklinde anlatıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcıları Orhan Güngör, Bahtiyar Hüsem, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Doğu yakası esnafı katıldı. Saygı Duruşu, İstiklal Marşı okunmasından sonra Başkan Yakar, toplantının neden yapıldığı konusunda bir konuşma yaparak, "Yapacak daha çok işimiz var. Bulancak artık herkesin gıpta ile baktığı bir ilçe olmalıdır" diyerek yapılanları anlattı. Seçildiği günden sonra hızlı bir şekilde ilçedeki eksik hizmetleri tespit ederek plan ve projeler yaptıklarını kaydeden Başkan Yakar, "Bakanlılar nezdinde ödeneklerin alınmasını sağladık. Altyapı başta olmak üzere, su şebekesinin yenilenmesi, ana caddelerde asfalt dökülmesi, sokak aralarının yollarının yapılması, çocuk parklarının sayısının artırılması, belediye desteği ile yeni okulların yapılması, yeni bir şantiyenin yapılarak yakında hizmete alınması konusunda çok ilerleme sağaldık. Bulancak bu bölgede hızla gelişen ve şehir anlayışına uygun bir ilçe olmak zorundadır. Trafiğin ilçemizdeki halini hepimiz biliyoruz. Bunu da çözmek noktasında otopark sorunu halletmek için çalışıyoruz. Bu yapılanların yanında sosyal ve toplumsal hayatımızdaki iyileştirmeler için belediye ve vatandaş işbirliği ile önemli iler yaptık. İlçemizin Doğu yakası olan meydandan hastane tarafına olan bölgenin alt yapı işleri de yavaş yavaş sona geldi. Burada çok az bir işimiz kaldı. Atık su ve yağmur suyu şebekesi de birkaç aya kalmadan tamamlanacak" dedi. Bulancak'ın geri kalmışlık görüntüsünü hak etmeyen bir ilçe olduğunun altını çizen Yakar, "Bunu elbirliği ile aşacağız. Bu toplantılara bundan sonra da devam edeceğiz. Bizleri eleştirmek, fikirlerinizi söylemek için bu toplantılar iyi oluyor. Her konu ile yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Belediye olarak bizde hatalar yapabiliriz. Vatandaşla sorunlar konusunda istişare yapmakta bir sıkıntı görmüyoruz. Hakkımızda yapılan dedikodulara zaman ayırmadan işimize bakıyoruz. Bu toplantıya katıldığınız için hepinize teşekkür ederim" diyerek konuşmasını tamamlayan Başkan Yakar, daha sonra yemekli toplantıya katılan esnafın sorularına cevap verdi.  
2014 yerel seçimlerinde Bulancak Belediye Başkanı seçilen Recep Yakar'ın başlattığı esnafla buluşma toplantılarının 3.'sü yapıldı.

21 Aralık Çarşamba akşamı Bulancak Otogar Düğün salonunda yapılan Doğu yakası esnafı buluşmasında Bulancak Belediyesinin son 34 ayda yaptığı yatırımlar, projeler ve yapılacaklar karşılıklı olarak soru ve cevap şeklinde anlatıldı.

Toplantıya Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcıları Orhan Güngör, Bahtiyar Hüsem, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Doğu yakası esnafı katıldı.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı okunmasından sonra Başkan Yakar, toplantının neden yapıldığı konusunda bir konuşma yaparak, "Yapacak daha çok işimiz var. Bulancak artık herkesin gıpta ile baktığı bir ilçe olmalıdır" diyerek yapılanları anlattı.

Seçildiği günden sonra hızlı bir şekilde ilçedeki eksik hizmetleri tespit ederek plan ve projeler yaptıklarını kaydeden Başkan Yakar, "Bakanlılar nezdinde ödeneklerin alınmasını sağladık. Altyapı başta olmak üzere, su şebekesinin yenilenmesi, ana caddelerde asfalt dökülmesi, sokak aralarının yollarının yapılması, çocuk parklarının sayısının artırılması, belediye desteği ile yeni okulların yapılması, yeni bir şantiyenin yapılarak yakında hizmete alınması konusunda çok ilerleme sağaldık.

Bulancak bu bölgede hızla gelişen ve şehir anlayışına uygun bir ilçe olmak zorundadır. Trafiğin ilçemizdeki halini hepimiz biliyoruz. Bunu da çözmek noktasında otopark sorunu halletmek için çalışıyoruz. Bu yapılanların yanında sosyal ve toplumsal hayatımızdaki iyileştirmeler için belediye ve vatandaş işbirliği ile önemli iler yaptık. İlçemizin Doğu yakası olan meydandan hastane tarafına olan bölgenin alt yapı işleri de yavaş yavaş sona geldi. Burada çok az bir işimiz kaldı. Atık su ve yağmur suyu şebekesi de birkaç aya kalmadan tamamlanacak" dedi.

Bulancak'ın geri kalmışlık görüntüsünü hak etmeyen bir ilçe olduğunun altını çizen Yakar, "Bunu elbirliği ile aşacağız. Bu toplantılara bundan sonra da devam edeceğiz. Bizleri eleştirmek, fikirlerinizi söylemek için bu toplantılar iyi oluyor. Her konu ile yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Belediye olarak bizde hatalar yapabiliriz. Vatandaşla sorunlar konusunda istişare yapmakta bir sıkıntı görmüyoruz. Hakkımızda yapılan dedikodulara zaman ayırmadan işimize bakıyoruz. Bu toplantıya katıldığınız için hepinize teşekkür ederim" diyerek konuşmasını tamamlayan Başkan Yakar, daha sonra yemekli toplantıya katılan esnafın sorularına cevap verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.