Belediye İş’ten yeni toplu sözleşme

GÜNDEM 12.03.2020 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3924+ kez okundu.
 

Belediye İş’ten yeni toplu sözleşme

Şebinkarahisar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında şirket çalışanları için toplu iş sözleşmesi imzalandı.
İmza töreni öncesi bir konuşma yaparak yapılan sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyen Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, “Her zaman iyiliğin, güzelliğin ve bereketin yanında olduk. İnşallah şirket çalışanlarımızın da maaşlarına yapılan bu artışlar kendilerine ve ailelerine bereketli olur. Katkılarından dolayı emeği geçen iki tarafa da teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Biz şirket çalışanlarımız ve diğer personellerimizle kocaman bir aileyiz” dedi. Daha sonra Başkan Yılancı ve Belediye-İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe sözleşmeyi imzalayarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Şebinkarahisar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında şirket çalışanları için toplu iş sözleşmesi imzalandı.

İmza töreni öncesi bir konuşma yaparak yapılan sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyen Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, “Her zaman iyiliğin, güzelliğin ve bereketin yanında olduk. İnşallah şirket çalışanlarımızın da maaşlarına yapılan bu artışlar kendilerine ve ailelerine bereketli olur. Katkılarından dolayı emeği geçen iki tarafa da teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Biz şirket çalışanlarımız ve diğer personellerimizle kocaman bir aileyiz” dedi.

Daha sonra Başkan Yılancı ve Belediye-İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe sözleşmeyi imzalayarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.