Bektaşoğlu; 'Promosyonları ödetin'

SİYASET 08.12.2016 - 16:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2022+ kez okundu.
 

Bektaşoğlu; 'Promosyonları ödetin'

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu,...
...sayıları 11 milyon 600’bini bulan emeklilerin maaş promosyonunun verilen sözlere rağmen ödenmediğini belirterek, Başbakan Binali Yıldırım’ı göreve çağırarak bankalarla süren görüşmelerin sonuçlandırılmasını istedi.'BANKALAR HAKSIZ KAZANÇ ELDE EDİYOR'TBMM Başkanlığına konuya ilişkin önerge veren Bektaşoğlu, hükümetin vaatleri, bakanların açıklamaları sonrasında promosyon ödemelerinin yapılacağı beklentisi oluştuğunu ifade ederek, "Ancak bugüne kadar bir sonuca ulaşılamamış, emeklilerin mağduriyet boyutu, emek sömürüsü giderek büyümüş ve önemli bir sosyal sorun haline gelmiş, ayrıca bankaların emekli maaşı üzerinden haksız kazancı elde ettiği şeklinde bir algı oluşmuştur" dedi.  
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu,...
...sayıları 11 milyon 600’bini bulan emeklilerin maaş promosyonunun verilen sözlere rağmen ödenmediğini belirterek, Başbakan Binali Yıldırım’ı göreve çağırarak bankalarla süren görüşmelerin sonuçlandırılmasını istedi.
'BANKALAR HAKSIZ KAZANÇ ELDE EDİYOR'
TBMM Başkanlığına konuya ilişkin önerge veren Bektaşoğlu, hükümetin vaatleri, bakanların açıklamaları sonrasında promosyon ödemelerinin yapılacağı beklentisi oluştuğunu ifade ederek, "Ancak bugüne kadar bir sonuca ulaşılamamış, emeklilerin mağduriyet boyutu, emek sömürüsü giderek büyümüş ve önemli bir sosyal sorun haline gelmiş, ayrıca bankaların emekli maaşı üzerinden haksız kazancı elde ettiği şeklinde bir algı oluşmuştur" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.