BDH'ne 2 yeni doktor geliyor

SAĞLIK 02.01.2017 - 17:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3158+ kez okundu.
 

BDH'ne 2 yeni doktor geliyor

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, Bulancak Devlet Hastanesi'nde Göz Hastalıkları Uzmanı kadrosuna görevlendirme ile çözüm bulduklarını söyledi.
Başkan Sakallıoğlu, haftanın 5 günü göz hastalıkları uzman doktorunun poliklinikte hizmet vereceğini belirtti. Dahiliye kadrosuna ise bir uzman doktorun yakın zamanda geleceğini aktaran Başkan Sakllıoğlu, ilerleyen günlerde dahiliye uzman doktoru sorununun da çözüleceğini, bununla birlikte BDH'de 1 Göz Hastalıkları Uzman Doktoru 1 tanede Dahiliye Uzman Doktorunun poliklinik hizmeti sunacağını ifade etti.Başkan Sakallıoğlu, öte yandan 2017 yılının ilk saatlerinde İstanbul'da bir gece kulübünde meydana gelen silahlı terör saldırısını yapanların amacının ülkede ki milli birlik ve beraberliği bozmak olduğunu kaydetti. Ayrıca Sakallıoğlu, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara ise acil şifalar diledi. 
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, Bulancak Devlet Hastanesi'nde Göz Hastalıkları Uzmanı kadrosuna görevlendirme ile çözüm bulduklarını söyledi.
Başkan Sakallıoğlu, haftanın 5 günü göz hastalıkları uzman doktorunun poliklinikte hizmet vereceğini belirtti. Dahiliye kadrosuna ise bir uzman doktorun yakın zamanda geleceğini aktaran Başkan Sakllıoğlu, ilerleyen günlerde dahiliye uzman doktoru sorununun da çözüleceğini, bununla birlikte BDH'de 1 Göz Hastalıkları Uzman Doktoru 1 tanede Dahiliye Uzman Doktorunun poliklinik hizmeti sunacağını ifade etti.
Başkan Sakallıoğlu, öte yandan 2017 yılının ilk saatlerinde İstanbul'da bir gece kulübünde meydana gelen silahlı terör saldırısını yapanların amacının ülkede ki milli birlik ve beraberliği bozmak olduğunu kaydetti. Ayrıca Sakallıoğlu, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara ise acil şifalar diledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.