BAYRAMDA GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

GÜNDEM 15.08.2019 - 09:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2270+ kez okundu.
 

BAYRAMDA GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve eşi Hanımefendi Uzman Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları, Anadolu Engelliler Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği, Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki yaşlılar ile Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocuklarla bayramlaştı.
Kurban Bayramı nedeniyle bayramın birinci günü ilk olarak Hacısiyam Mahallesindeki Giresun Anadolu Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Spor Kulübü Derneğini ziyaret ederek dernek yöneticileri ve engellilerle bayramlaşan Vali Sarıfakıoğulları ve eşi, dernekte bulunan engellilerle bir süre sohbet etti. Ardından Güre Mahallesindeki, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi huzurevi sakinleriyle bayramlaşarak bir süre sohbet ederek hatırlarını sordu. Bayramın ilk günü kendilerine yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı Vali Sarıfakıoğulları’na teşekkür eden huzurevi sakinleri, memnuniyetlerini dile getirdi.   Daha sonra Çocuk Evleri Sitesindeki çocukların bayramını da kutlayan Vali Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi, çocuklarla sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.   Bayramın birinci günü gerçekleştirilen bayramlaşmaya; Vali Harun Sarıfakıoğulları ve eşi İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve eşi, İl Jandarma Komutanı Murat Yakın ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Tosun ve müdürlük sorumluları katıldı.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve eşi Hanımefendi Uzman Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları, Anadolu Engelliler Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği, Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki yaşlılar ile Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocuklarla bayramlaştı.

Kurban Bayramı nedeniyle bayramın birinci günü ilk olarak Hacısiyam Mahallesindeki Giresun Anadolu Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Spor Kulübü Derneğini ziyaret ederek dernek yöneticileri ve engellilerle bayramlaşan Vali Sarıfakıoğulları ve eşi, dernekte bulunan engellilerle bir süre sohbet etti.

Ardından Güre Mahallesindeki, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi huzurevi sakinleriyle bayramlaşarak bir süre sohbet ederek hatırlarını sordu. Bayramın ilk günü kendilerine yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı Vali Sarıfakıoğulları’na teşekkür eden huzurevi sakinleri, memnuniyetlerini dile getirdi.
 
Daha sonra Çocuk Evleri Sitesindeki çocukların bayramını da kutlayan Vali Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi, çocuklarla sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.
 
Bayramın birinci günü gerçekleştirilen bayramlaşmaya; Vali Harun Sarıfakıoğulları ve eşi İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve eşi, İl Jandarma Komutanı Murat Yakın ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Tosun ve müdürlük sorumluları katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.