Bayraklı Belediyesi Giresun' a hayran kaldı

KÜLTÜR 27.12.2016 - 09:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2038+ kez okundu.
 

Bayraklı Belediyesi Giresun' a hayran kaldı

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ,
 meclis üyeleri, başkan yardımcısı ve bazı birim müdürleri ile beraber çıktıkları Karadeniz programı çerçevesinde Başkan Kerim Aksu’yu ziyaret ettiler.Misafirlerini belediye önünde karşılayan Başkan Kerim Aksu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Giresun gurbetçisi oldukça fazla olan bir il. Türkiye’nin birçok bölgesinde olduğu gibi sadece İstanbul’da 700 bin dolayında Giresunlu nüfus var. İzmir’de göç alan bir bölge. Giresunlular buralara da gitmişler. Sizleri Giresun’da görmekten çok mutlu oldum. Giresun’u tanıyıp, anlatırsanız turizm açısından iyi olur" dedi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Giresun’da şahsına ve heyetine gösterilen sıcak ilgiye teşekkür ederek, geçen yıl Kulakkaya Yaylası’nda konakladıklarını, Giresun’un yaylalarının oldukça güzel ve bakir olduğunu ifade etti. Giresun’u daha önce görme imkânı bulduğunu hatırlatan Karabağ, şehircilik açısından yapılan hizmetlerin takdire değer olduğunu sözlerine ekledi. Belediye Başkanı Kerim Aksu, misafir Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a fındık başımın tacı plaketi, eski Giresun Fotoğrafları albümü ve fındık hediye etti.
İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ,
 meclis üyeleri, başkan yardımcısı ve bazı birim müdürleri ile beraber çıktıkları Karadeniz programı çerçevesinde Başkan Kerim Aksu’yu ziyaret ettiler.
Misafirlerini belediye önünde karşılayan Başkan Kerim Aksu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Giresun gurbetçisi oldukça fazla olan bir il. Türkiye’nin birçok bölgesinde olduğu gibi sadece İstanbul’da 700 bin dolayında Giresunlu nüfus var. İzmir’de göç alan bir bölge. Giresunlular buralara da gitmişler. Sizleri Giresun’da görmekten çok mutlu oldum. Giresun’u tanıyıp, anlatırsanız turizm açısından iyi olur" dedi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Giresun’da şahsına ve heyetine gösterilen sıcak ilgiye teşekkür ederek, geçen yıl Kulakkaya Yaylası’nda konakladıklarını, Giresun’un yaylalarının oldukça güzel ve bakir olduğunu ifade etti. Giresun’u daha önce görme imkânı bulduğunu hatırlatan Karabağ, şehircilik açısından yapılan hizmetlerin takdire değer olduğunu sözlerine ekledi. Belediye Başkanı Kerim Aksu, misafir Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a fındık başımın tacı plaketi, eski Giresun Fotoğrafları albümü ve fındık hediye etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.