Başsavcı İsaoğlu, Hukuk Bürosunu açtı

GÜNDEM 25.04.2019 - 17:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3877+ kez okundu.
 

Başsavcı İsaoğlu, Hukuk Bürosunu açtı

2016 yılında 5 yıl Bulancak’ta Cumhuriyet Başsavcısı olarak başarılı bir şekilde görevini sürdüren Başsavcı Mustafa İsaoğlu, memleketi Trabzon’a Hukuk Bürosu açtı.
Görev yaptığı süre içinde ilçe halkı tarafından çok sevilen İsaoğlu memleketine atanmasının ardından emekliye ayrılarak Hukuk Bürosu açmaya kara verdi. Mustafa İsaoğlu Hukuk ve Danışmanlık Bürosu adı altında açtığı Hukuk Bürosunun açılışını Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy, hakimler, savcılar, dostları, sevenleri ve meslektaşlarının katılımı ile Çarşamba günü gerçekleştirdi. Hukuk Bürosunu Trabzon Kaşüstü’nde açan Av. Mustafa İsaoğlu, “Savcılıktan 20 yıl sonra emekli oldum, şimdide adaletin kutsal olan savunma makamını temsil etmek üzere bu avukat bürosunu açıyorum. Her zaman evrensel hukuk ilkeleriyle görevimi ifa ettim ve şimdide aynı şekilde görevimi devam ettireceğim” dedi. İsaoğlu’nun açılışına Bulancak’tan çok sayıda dostu ve seveni katıldı.  
2016 yılında 5 yıl Bulancak’ta Cumhuriyet Başsavcısı olarak başarılı bir şekilde görevini sürdüren Başsavcı Mustafa İsaoğlu, memleketi Trabzon’a Hukuk Bürosu açtı.

Görev yaptığı süre içinde ilçe halkı tarafından çok sevilen İsaoğlu memleketine atanmasının ardından emekliye ayrılarak Hukuk Bürosu açmaya kara verdi. Mustafa İsaoğlu Hukuk ve Danışmanlık Bürosu adı altında açtığı Hukuk Bürosunun açılışını Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy, hakimler, savcılar, dostları, sevenleri ve meslektaşlarının katılımı ile Çarşamba günü gerçekleştirdi. Hukuk Bürosunu Trabzon Kaşüstü’nde açan Av. Mustafa İsaoğlu, “Savcılıktan 20 yıl sonra emekli oldum, şimdide adaletin kutsal olan savunma makamını temsil etmek üzere bu avukat bürosunu açıyorum. Her zaman evrensel hukuk ilkeleriyle görevimi ifa ettim ve şimdide aynı şekilde görevimi devam ettireceğim” dedi.

İsaoğlu’nun açılışına Bulancak’tan çok sayıda dostu ve seveni katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.