Başkan Sakallıoğlu makama çıktı

SİYASET 12.12.2016 - 16:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2379+ kez okundu.
 

Başkan Sakallıoğlu makama çıktı

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Vali Hasan Karahan'ı makamında ziyaret etti.
Vali Karahan, yeni göreve başlayan Başkan Sakallıoğlu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi. Göreve yeni başlamaları münasebetiyle, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Vali Karahan’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Başkan Sakallıoğlu’da kendilerine başarı dileklerinde bulunan Vali Karahan’a teşekkür etti.  
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Vali Hasan Karahan'ı makamında ziyaret etti.
Vali Karahan, yeni göreve başlayan Başkan Sakallıoğlu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi. 
Göreve yeni başlamaları münasebetiyle, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Vali Karahan’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Başkan Sakallıoğlu’da kendilerine başarı dileklerinde bulunan Vali Karahan’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.