Başkan Gürel, muhtarlarla bir arada

SİYASET 29.12.2016 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3305+ kez okundu.
 

Başkan Gürel, muhtarlarla bir arada

İl Genel Meclisi Başkanı Abdullah Mürşit Gürel,...
...İl Genel Meclisi üyeleri Çetin Çakıroğlu, Ahmet Şahin ve İl Genel Meclisi Eski Başkanlarından Osman Öden Faal Muhtarlar Derneği üyeleriyle birlikte İl Genel Meclisi Başkanlığı binasında kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.Meclis Başkanı Mürşit Gürel toplantıda yaptığı konuşmada önemli konularda açıklamalarda bulundu. Gürel, bu günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonunda görüşmeleri devam eden Anayasa değişikliği konularında muhtarlara bilgi verdi. Gürel, görüşülen anayasa değişikliği ülkemize yeni bir nefes ve soluk aldıracaktır. Bu konuda muhtarlarımızın desteğine her zaman olduğu gibi ihtiyaç duyuyoruz dedi.  Başkan, Gürel toplantının devamında  İl Özel İdaresi tarafından köylerde 2016 yılında yapılan çalışmalarla ilgili muhtarlara bilgi vererek 2017 yılının planlaması konuşuldu.Toplantıya İl Genel Meclis Üyeleri Çetin Çakıroğlu, Ahmet Şahin, İl Genel Meclisi Eski Başkanlarından Osman Öden, Faal Muhtarlar Derneği Başkanı Hadi Karabulut ve muhtarlar katıldı. Toplantılar Giresun Merkez Muhtarlar derneği üyeleriyle devam edecek.
İl Genel Meclisi Başkanı Abdullah Mürşit Gürel,...
...İl Genel Meclisi üyeleri Çetin Çakıroğlu, Ahmet Şahin ve İl Genel Meclisi Eski Başkanlarından Osman Öden Faal Muhtarlar Derneği üyeleriyle birlikte İl Genel Meclisi Başkanlığı binasında kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.
Meclis Başkanı Mürşit Gürel toplantıda yaptığı konuşmada önemli konularda açıklamalarda bulundu. Gürel, bu günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonunda görüşmeleri devam eden Anayasa değişikliği konularında muhtarlara bilgi verdi. Gürel, görüşülen anayasa değişikliği ülkemize yeni bir nefes ve soluk aldıracaktır. Bu konuda muhtarlarımızın desteğine her zaman olduğu gibi ihtiyaç duyuyoruz dedi.  Başkan, Gürel toplantının devamında  İl Özel İdaresi tarafından köylerde 2016 yılında yapılan çalışmalarla ilgili muhtarlara bilgi vererek 2017 yılının planlaması konuşuldu.
Toplantıya İl Genel Meclis Üyeleri Çetin Çakıroğlu, Ahmet Şahin, İl Genel Meclisi Eski Başkanlarından Osman Öden, Faal Muhtarlar Derneği Başkanı Hadi Karabulut ve muhtarlar katıldı. Toplantılar Giresun Merkez Muhtarlar derneği üyeleriyle devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.