Başkan Aydın'ın acı günü

VEFAT 15.12.2016 - 16:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2154+ kez okundu.
 

Başkan Aydın'ın acı günü

Bulancak eski Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın'ın babası Hacı Mehmet Aydın vefat etti.
Bulancak eski Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, Eğitimci Süleyman Aydın, Dilaver Aydın'ın babaları olan Hacı Mehmet Aydın, Salı günü tedavi gördüğü Giresun Prof. Dr. A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aydın'ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğarken Çarşamba günü evinin önünden alınan naaşı, Bulancak Sarayburnu Camiine getirildi. Çok sayıda protokol üyesi ve vatandaşın katıldığı cenaze töreninde konuşan acılı evlat Av. Kadir Aydın, "Benim babam okur yazar değildi. Has bel kader bu bereketi, bu kalabalığı babamın bize bıraktığı kursağımızdan geçen helal lokmanın bereketidir. Allah kendisinden razı olsun. Bizi de ona layık evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallah. Bugün anladık ki bugün babaları olan çocuklar her zaman çocuktur ve küçüktür. Ben uzaktan yakından teşrif eden bütün misafirlerimize saygılarımı sunuyorum. hakkınız varsa helal etmenizi diliyorum. Olur ki babam tüccar değildi ama yinede komşuluk arkadaşlık hak hukuku vardır. Biz 3 tane erkek evladı olarak bütün sorumluluklarına sahibiz. Babamızı hak altında yatırmak istemiyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Allah buraya kadar teşriflerinizden dolayı bir adımına bin Kabe sevabı yazsın inşallah" dedi.Konuşmanın ardından İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından öğle namazına müteakip kıldırılan cenaze namazından sonra Nuri Genç hoca tarafından dua yapıldı.Daha sonra Merhum Aydın'ın cenazesi Yeniköy Köyü'nde ki aile kabristanlığında götürülerek toprağa verildi. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Bulancak eski Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın'ın babası Hacı Mehmet Aydın vefat etti.
Bulancak eski Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, Eğitimci Süleyman Aydın, Dilaver Aydın'ın babaları olan Hacı Mehmet Aydın, Salı günü tedavi gördüğü Giresun Prof. Dr. A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aydın'ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğarken Çarşamba günü evinin önünden alınan naaşı, Bulancak Sarayburnu Camiine getirildi. Çok sayıda protokol üyesi ve vatandaşın katıldığı cenaze töreninde konuşan acılı evlat Av. Kadir Aydın, "Benim babam okur yazar değildi. Has bel kader bu bereketi, bu kalabalığı babamın bize bıraktığı kursağımızdan geçen helal lokmanın bereketidir. Allah kendisinden razı olsun. Bizi de ona layık evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallah. Bugün anladık ki bugün babaları olan çocuklar her zaman çocuktur ve küçüktür. Ben uzaktan yakından teşrif eden bütün misafirlerimize saygılarımı sunuyorum. hakkınız varsa helal etmenizi diliyorum. Olur ki babam tüccar değildi ama yinede komşuluk arkadaşlık hak hukuku vardır. Biz 3 tane erkek evladı olarak bütün sorumluluklarına sahibiz. Babamızı hak altında yatırmak istemiyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Allah buraya kadar teşriflerinizden dolayı bir adımına bin Kabe sevabı yazsın inşallah" dedi.
Konuşmanın ardından İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından öğle namazına müteakip kıldırılan cenaze namazından sonra Nuri Genç hoca tarafından dua yapıldı.
Daha sonra Merhum Aydın'ın cenazesi Yeniköy Köyü'nde ki aile kabristanlığında götürülerek toprağa verildi. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.