Başkan Aksu destek istedi

SPOR 22.12.2016 - 08:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1870+ kez okundu.
 

Başkan Aksu destek istedi

Yeşilgiresun Belediyespor ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu net konuştu.
Aksu, "Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank, Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş gibi Avrupa’nın dev kulüplerinin yer aldığı bir ligde mücadele ediyoruz. Giresun için gurur verici bir durum. Bu takım tüm Giresun’un. Bugün Giresunspor hepimizin takımı ise Yeşilgiresun Belediyespor da bu ilin takımı. Giresun’un bir markası haline geldi. Giresun ismini layıkıyla ligde temsil ediyor. Daha iyi yerlere gelmesi için herkesin gereken desteği vermesi gerekiyor. Giresun adına bu kulübe mutlaka destek sağlanmalı" dedi.Aksu, ABD’li oyuncu Ledo’nun sakatlığının takımın aldığı sonuçları etkilediğini de ifade ederek, "Ledo önemli ve skorer bir oyuncumuz. Sakatlanması bizi çok etkiledi. Bir an önce sağlığına kavuşmasını bekliyoruz" diye konuştu.  
Yeşilgiresun Belediyespor ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu net konuştu.
Aksu, "Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank, Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş gibi Avrupa’nın dev kulüplerinin yer aldığı bir ligde mücadele ediyoruz. Giresun için gurur verici bir durum. Bu takım tüm Giresun’un. Bugün Giresunspor hepimizin takımı ise Yeşilgiresun Belediyespor da bu ilin takımı. Giresun’un bir markası haline geldi. Giresun ismini layıkıyla ligde temsil ediyor. Daha iyi yerlere gelmesi için herkesin gereken desteği vermesi gerekiyor. Giresun adına bu kulübe mutlaka destek sağlanmalı" dedi.
Aksu, ABD’li oyuncu Ledo’nun sakatlığının takımın aldığı sonuçları etkilediğini de ifade ederek, "Ledo önemli ve skorer bir oyuncumuz. Sakatlanması bizi çok etkiledi. Bir an önce sağlığına kavuşmasını bekliyoruz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.