‘BAŞKAN YAKAR PİYASAYA ÇIKTI’

GÜNDEM 22.08.2019 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3801+ kez okundu.
 

‘BAŞKAN YAKAR PİYASAYA ÇIKTI’

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ın 20 Ağustos 2019 Salı günü yayınlanan 1566 sayılı gazetemizde ki köşe yazısında Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar hakkında ‘Neredesin Sen?’ başlığı ile yer alan köşe yazısının ardından Başkan Yakar, hızlı bir şekilde Bulancak’ta şehir turu atmaya başladı.
Her ne kadar yazdığımız yazılara cevap vermese de önerilerimizi dikkate alarak vatandaş içine çıkan Başkan Yakar, köşe yazısının ardından bir taraftan belediye işlerini yakından takip ettiğini bir taraftan da esnaf ve vatandaş ziyaretlerine yoğun mesai harcadığını açıkladı. Yazı İşleri Müdürümüz ve Başyazarımız Sinan Yıldız, Başkan Yakar’ın ilk 5 yıllık dönemini ve ikinci 5 aylık dönemini değerlendirmiş ve önemli tespitlerde bulunarak vatandaşlardan takdir toplamıştı. Bu köşe yazısının ardından piyasalara çıkan Başkan Yakar, yaptığı açıklamada, “Başkan olmak sadece makamda oturmak değildir. Belediyenin birçok sorumluluk alanı var. Biz de zaman zaman hizmet ve yatırımların sağlıklı ve düzgün bir şekilde sürdürülmesi için çoğunlukla sahada ve birimlerimizde yoğun mesai harcıyor, çalışma arkadaşlarımızın yanında bulunmayı tercih ediyoruz. İşimizin başında artan zamanlarda da esnafımızın, halkımızın yanındayız” dedi. Güne esnaf ziyaretleriyle devam ettiğini kaydeden Başkan Yakar, Bulancak’ta Opet işletmesi sahibi İsmet Kırtorun, Bahçelievler Muhtarı Olgun Gündoğdu, Yıldız ayakkabı sahibi Mustafa Yıldız, Gümüş Kuaför sahibi İsmail Gümüş,  Ergünerler inşaat sahibi Alaattin Ergüner, Doğa elektrik, Tarık Yakan ve Elif Sena Yakan’ı işyerlerinde ziyaret ettiğini söyledi.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ın 20 Ağustos 2019 Salı günü yayınlanan 1566 sayılı gazetemizde ki köşe yazısında Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar hakkında ‘Neredesin Sen?’ başlığı ile yer alan köşe yazısının ardından Başkan Yakar, hızlı bir şekilde Bulancak’ta şehir turu atmaya başladı.

Her ne kadar yazdığımız yazılara cevap vermese de önerilerimizi dikkate alarak vatandaş içine çıkan Başkan Yakar, köşe yazısının ardından bir taraftan belediye işlerini yakından takip ettiğini bir taraftan da esnaf ve vatandaş ziyaretlerine yoğun mesai harcadığını açıkladı.

Yazı İşleri Müdürümüz ve Başyazarımız Sinan Yıldız, Başkan Yakar’ın ilk 5 yıllık dönemini ve ikinci 5 aylık dönemini değerlendirmiş ve önemli tespitlerde bulunarak vatandaşlardan takdir toplamıştı. Bu köşe yazısının ardından piyasalara çıkan Başkan Yakar, yaptığı açıklamada, “Başkan olmak sadece makamda oturmak değildir. Belediyenin birçok sorumluluk alanı var. Biz de zaman zaman hizmet ve yatırımların sağlıklı ve düzgün bir şekilde sürdürülmesi için çoğunlukla sahada ve birimlerimizde yoğun mesai harcıyor, çalışma arkadaşlarımızın yanında bulunmayı tercih ediyoruz. İşimizin başında artan zamanlarda da esnafımızın, halkımızın yanındayız” dedi.

Güne esnaf ziyaretleriyle devam ettiğini kaydeden Başkan Yakar, Bulancak’ta Opet işletmesi sahibi İsmet Kırtorun, Bahçelievler Muhtarı Olgun Gündoğdu, Yıldız ayakkabı sahibi Mustafa Yıldız, Gümüş Kuaför sahibi İsmail Gümüş,  Ergünerler inşaat sahibi Alaattin Ergüner, Doğa elektrik, Tarık Yakan ve Elif Sena Yakan’ı işyerlerinde ziyaret ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.