Başkan Şenlikoğlu’na ziyaretçi akını

SİYASET 15.04.2019 - 17:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3109+ kez okundu.
 

Başkan Şenlikoğlu’na ziyaretçi akını

Belediye Başkanlık makamını 8 Nisan Pazartesi günü devralan Av. Aytekin Şenlikoğlu’na vatandaşların, kurum ve kuruluş temsilcilerinin tebrik ziyaretleri devam ediyor.
Bir taraftan ziyaretçilerini kabul eden Belediye Başkanı Şenlikoğlu, diğer taraftan ilgili birimlerden brifing alıp planlamalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu’nu Pazartesi günü; Ak Parti Milletvekili Cemal Öztürk, İl Başkanı Kenan Tatlı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Yönetim Kurulu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albayı Bahittin Murat Yarkın, Giresun Defterdarı Musa Koçulu ve çok sayıda kamu kurum ve kuruluş amiri ile mahalle sakinleri ziyaret ettiler.
Belediye Başkanlık makamını 8 Nisan Pazartesi günü devralan Av. Aytekin Şenlikoğlu’na vatandaşların, kurum ve kuruluş temsilcilerinin tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Bir taraftan ziyaretçilerini kabul eden Belediye Başkanı Şenlikoğlu, diğer taraftan ilgili birimlerden brifing alıp planlamalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu’nu Pazartesi günü; Ak Parti Milletvekili Cemal Öztürk, İl Başkanı Kenan Tatlı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Yönetim Kurulu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albayı Bahittin Murat Yarkın, Giresun Defterdarı Musa Koçulu ve çok sayıda kamu kurum ve kuruluş amiri ile mahalle sakinleri ziyaret ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.