BAŞKAN ŞENLİKOĞLU KURBAN SATIŞ PAZARINI ZİYARET ETTİ

EKONOMİ 10.08.2019 - 09:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3057+ kez okundu.
 

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU KURBAN SATIŞ PAZARINI ZİYARET ETTİ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, kurban satış pazarlarını ziyaret etti.
Aksu Mahallesi ve Batlama Mevkiinde kurulan kurban satış pazarlarını ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu, Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet edip, istek ve taleplerini dinledi. Geçtiğimiz haftalarda kurulan pazar alanının belediye tarafından suyu, elektriği ve tüm altyapısı hazırlandı. Ayrıca kaçak ve gebe hayvan satışını engellemek içinde belediye görevlileri tarafından rutin kontroller ve incelemeler periyodik aralıklarla yapılmaya devam ediyor. Başkan Aytekin Şenlikoğlu burada yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi; “Kurban Bayramı’nın gelmesi ile şehrimizde kurbanlık satışları başladı. Belediye olarak belirlediğimiz noktalarda pazarlarımız kuruldu. Vatandaşlarımızın ve Pazar esnafımızın rahat bir ortamda alış verişlerini yapabilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bu vesileyle de bugün her iki pazarımıza ziyaret gerçekleştirdik, hayırlı alış verişler diledik. Ben buradan tüm İslam aleminin ve hemşerilerimizin bayramını kutluyor, aileleri ve sevdikleri ile mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, kurban satış pazarlarını ziyaret etti.

Aksu Mahallesi ve Batlama Mevkiinde kurulan kurban satış pazarlarını ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu, Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet edip, istek ve taleplerini dinledi.

Geçtiğimiz haftalarda kurulan pazar alanının belediye tarafından suyu, elektriği ve tüm altyapısı hazırlandı. Ayrıca kaçak ve gebe hayvan satışını engellemek içinde belediye görevlileri tarafından rutin kontroller ve incelemeler periyodik aralıklarla yapılmaya devam ediyor.

Başkan Aytekin Şenlikoğlu burada yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi; “Kurban Bayramı’nın gelmesi ile şehrimizde kurbanlık satışları başladı. Belediye olarak belirlediğimiz noktalarda pazarlarımız kuruldu. Vatandaşlarımızın ve Pazar esnafımızın rahat bir ortamda alış verişlerini yapabilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bu vesileyle de bugün her iki pazarımıza ziyaret gerçekleştirdik, hayırlı alış verişler diledik. Ben buradan tüm İslam aleminin ve hemşerilerimizin bayramını kutluyor, aileleri ve sevdikleri ile mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.