Başkan Şenlikoğlu gönülleri fethetti

SİYASET 01.01.2020 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2778+ kez okundu.
 

Başkan Şenlikoğlu gönülleri fethetti

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 2019 yılının son gecesi bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak Sevgi evlerini ziyaret eden Şenlikoğlu buradaki çocuklarla bir araya geldi. Sevgi Evlerinde kalan çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Şenlikoğlu onlarla birlikte eğlenceli bir ortamda hoş bir gece yaşadı. Kimsesiz çocukların kendilerine birer kutsal emanet olduğunu belirten Başkan Şenlikoğlu, “Devletimiz çocuklarımıza gereken desteği vermektedir. Bizler de sık sık çocuklarımızı ziyaret ederek onlarla bir arada oluyoruz Devletimizin şefkatli ellerini kimsesiz çocuklarımızın omzunda htirmek, onları sevindirmek, mutlu etmek tarif edilemez bir duygu. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin’’ diye konuştu. Başkan Şenlikoğlu ardından ise Yaşlı Bakım Evini ziyaret etti. Burada kalan yaşlılarla yakından ilgilenen ve bir süre sohbet eden Şenlikoğlu, yaşlıların ellerini öpüp “2019 yılının son saatlerindeyiz. İnşallah hep huzurlu sağlıklı ve mutlu olursunuz. Sizler mutlu ve huzurlu oldukça bizde mutlu oluyoruz” dedi. Daha sonra Anadolu Gençlik Derneği tarafından 19 Eylül Spor Salonunda düzenlenen Mekke’nin Fethi programına katılan Başkan Şenlikoğlu, burada da yoğun ilgi gördü. Şenlikoğlu programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 2019 yılının son gecesi bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Sevgi evlerini ziyaret eden Şenlikoğlu buradaki çocuklarla bir araya geldi.

Sevgi Evlerinde kalan çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Şenlikoğlu onlarla birlikte eğlenceli bir ortamda hoş bir gece yaşadı.

Kimsesiz çocukların kendilerine birer kutsal emanet olduğunu belirten Başkan Şenlikoğlu, “Devletimiz çocuklarımıza gereken desteği vermektedir. Bizler de sık sık çocuklarımızı ziyaret ederek onlarla bir arada oluyoruz Devletimizin şefkatli ellerini kimsesiz çocuklarımızın omzunda htirmek, onları sevindirmek, mutlu etmek tarif edilemez bir duygu. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin’’ diye konuştu.

Başkan Şenlikoğlu ardından ise Yaşlı Bakım Evini ziyaret etti. Burada kalan yaşlılarla yakından ilgilenen ve bir süre sohbet eden Şenlikoğlu, yaşlıların ellerini öpüp “2019 yılının son saatlerindeyiz. İnşallah hep huzurlu sağlıklı ve mutlu olursunuz. Sizler mutlu ve huzurlu oldukça bizde mutlu oluyoruz” dedi.

Daha sonra Anadolu Gençlik Derneği tarafından 19 Eylül Spor Salonunda düzenlenen Mekke’nin Fethi programına katılan Başkan Şenlikoğlu, burada da yoğun ilgi gördü. Şenlikoğlu programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.