Başkan Şenlikoğlu birim ziyaretlerine başladı

GÜNDEM 22.04.2019 - 17:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2342+ kez okundu.
 

Başkan Şenlikoğlu birim ziyaretlerine başladı

Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu belediyedeki müdürlükleri ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi almaya başladı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden zaferle ayrılıp çalışmalarına hızlı başlayan Başkan Şenlikoğlu Fen İşler Müdürlüğü Şantiyesini, Belediye Konservatuvarı ve Şehir Tiyatrosunu ziyaret etti. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı birimlerde çalışan personelle kahvaltı yapan Başkan Şenlikoğlu burada yaptığı konuşmada; ‘’Çalışanın arkasında ben varım. Emek ve alın terine her zaman saygı duyuyoruz. İşini gereği ile yapan herkesin yanındayım. Hepinizin bu şehrin gelişmesi için var gücünüzle çalışacağınıza inanıyorum’’ diye konuştu. Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesinden ayrıldıktan sonra Belediye Konservatuvarı ve Şehir Tiyatrosuna gelen Başkan Şenlikoğlu’nu birim çalışanları tarafından kapıda karşılandı. Personellerle toplantı yapan Başkan Şenlikoğlu; ‘’Sanat ve sanatçı bizim her zaman başımızın tacıdır. Yeni dönemde tiyatromuzu ve konservatuvarımızı daha da geliştirip etkin hale getireceğiz. Yeteneği olan ve kendini geliştirmek isteyen Giresun çocuklarının her zaman destekçisi olacağız.’’ diye konuştu.
Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu belediyedeki müdürlükleri ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi almaya başladı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden zaferle ayrılıp çalışmalarına hızlı başlayan Başkan Şenlikoğlu Fen İşler Müdürlüğü Şantiyesini, Belediye Konservatuvarı ve Şehir Tiyatrosunu ziyaret etti.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı birimlerde çalışan personelle kahvaltı yapan Başkan Şenlikoğlu burada yaptığı konuşmada; ‘’Çalışanın arkasında ben varım. Emek ve alın terine her zaman saygı duyuyoruz. İşini gereği ile yapan herkesin yanındayım. Hepinizin bu şehrin gelişmesi için var gücünüzle çalışacağınıza inanıyorum’’ diye konuştu.

Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesinden ayrıldıktan sonra Belediye Konservatuvarı ve Şehir Tiyatrosuna gelen Başkan Şenlikoğlu’nu birim çalışanları tarafından kapıda karşılandı. Personellerle toplantı yapan Başkan Şenlikoğlu; ‘’Sanat ve sanatçı bizim her zaman başımızın tacıdır. Yeni dönemde tiyatromuzu ve konservatuvarımızı daha da geliştirip etkin hale getireceğiz. Yeteneği olan ve kendini geliştirmek isteyen Giresun çocuklarının her zaman destekçisi olacağız.’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.