BAŞKAN GEDİK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

GÜNDEM 07.09.2020 - 17:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3399+ kez okundu.
 

BAŞKAN GEDİK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MHP Bulancak İlçe Başkanı Olgun Gedik, 12 Eylül 2020 Cumartesi günü yapılacak olan İlçe Başkanlığı seçiminde yeniden aday olduğunu açıkladı.
Başkan Gedik, “Üyesi ve neferi olmaktan gurur ve onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nin halen yürütmekte olduğum Bulancak İlçe Teşkilatı Başkanlığı görevine, ülkümüzü ve ideallerimizi iktidara taşıma yolunda sizlerden aldığım destekle adayım” dedi. MHP İlçe Başkanı Gedik, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Yüce Türk Milletini insanca ve ilmi usullerle en kısa yoldan kendi gücü ile ayakta durabilecek, kuvvetli, refahlı, mutlu, hak ve şereflerine sahip bir toplum haline getirmek ve modern milletlerin ön safına geçirmek olan Ülkücü Hareketin bu gayeye ulaşması için yılmadan ve yorulmadan çalışmak en temel prensibimiz olacaktır. Her daim tavrı ve duruşu Türk Milletinden ve Türk Devletinden yana olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bulancak İlçe Teşkilatı olarak tavrımızı, Milletimizden ve Devletimizden yana belirleyerek tüm gönüldaşlarımızı ve halkımızı kucaklayıp ayrıştırmadan, bölmeden ve dağıtmadan top yekün hareket etmek bilinci ve gayreti içinde olacağız. Bu düşünce ile yola çıktığımızı bildirir,  hepinizi saygıyla selamlıyorum. Selam olsun Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslümanım diyene. Selam olsun Hak yolunda yılmadan yürüyene. Ne mutlu Türküm diyene”  
MHP Bulancak İlçe Başkanı Olgun Gedik, 12 Eylül 2020 Cumartesi günü yapılacak olan İlçe Başkanlığı seçiminde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Başkan Gedik, “Üyesi ve neferi olmaktan gurur ve onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nin halen yürütmekte olduğum Bulancak İlçe Teşkilatı Başkanlığı görevine, ülkümüzü ve ideallerimizi iktidara taşıma yolunda sizlerden aldığım destekle adayım” dedi.

MHP İlçe Başkanı Gedik, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Yüce Türk Milletini insanca ve ilmi usullerle en kısa yoldan kendi gücü ile ayakta durabilecek, kuvvetli, refahlı, mutlu, hak ve şereflerine sahip bir toplum haline getirmek ve modern milletlerin ön safına geçirmek olan Ülkücü Hareketin bu gayeye ulaşması için yılmadan ve yorulmadan çalışmak en temel prensibimiz olacaktır. Her daim tavrı ve duruşu Türk Milletinden ve Türk Devletinden yana olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bulancak İlçe Teşkilatı olarak tavrımızı, Milletimizden ve Devletimizden yana belirleyerek tüm gönüldaşlarımızı ve halkımızı kucaklayıp ayrıştırmadan, bölmeden ve dağıtmadan top yekün hareket etmek bilinci ve gayreti içinde olacağız. Bu düşünce ile yola çıktığımızı bildirir,  hepinizi saygıyla selamlıyorum. Selam olsun Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslümanım diyene. Selam olsun Hak yolunda yılmadan yürüyene. Ne mutlu Türküm diyene”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.