Başkan Emür’den bir gün idari izin

GÜNDEM 08.03.2019 - 17:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3240+ kez okundu.
 

Başkan Emür’den bir gün idari izin

Keşap Belediye Başkanı Emür kadın çalışanlara "Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle bir gün idari izin verdi.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür belediyede çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak 1 gün idari izin verdi. Başkan Emür” Belediyemizde her yıl olduğu gibi bu yılda Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çalışan hanım kardeşlerimizin günlerini kutluyoruz. 8 Mart fedakârlığı, kahramanlığı temsil eden, sonsuz sevgi ve merhametin temsili kadınlarımızın gurur günüdür. “Peygamber Efendimizin “Cennet annelerin ayağının altındadır” hadisini ilke edinip, annelerimize olan sevgi, saygı ve hoşgörüyü tüm kadınlara yönelik göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tekrardan tüm dünyada ve ülkemizde her türlü bedeni ve ruhi şiddetten uzak, adalete, eşitliğe, barışa ve huzura katkı sağlayıp, geleceğe güvenle bakmamıza vesile olması temenni ediyor, tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum” dedi. Kadın personele çiçek veren Başkan Emür, kadınlar günü nedeniyle de belediyede çalışan kadın personele bir gün idari izin verdi.
Keşap Belediye Başkanı Emür kadın çalışanlara "Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle bir gün idari izin verdi.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür belediyede çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak 1 gün idari izin verdi.

Başkan Emür” Belediyemizde her yıl olduğu gibi bu yılda Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çalışan hanım kardeşlerimizin günlerini kutluyoruz. 8 Mart fedakârlığı, kahramanlığı temsil eden, sonsuz sevgi ve merhametin temsili kadınlarımızın gurur günüdür. “Peygamber Efendimizin “Cennet annelerin ayağının altındadır” hadisini ilke edinip, annelerimize olan sevgi, saygı ve hoşgörüyü tüm kadınlara yönelik göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tekrardan tüm dünyada ve ülkemizde her türlü bedeni ve ruhi şiddetten uzak, adalete, eşitliğe, barışa ve huzura katkı sağlayıp, geleceğe güvenle bakmamıza vesile olması temenni ediyor, tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum” dedi.

Kadın personele çiçek veren Başkan Emür, kadınlar günü nedeniyle de belediyede çalışan kadın personele bir gün idari izin verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.