Başkan Aydın’a Giresunlu kadınlardan plaket

GÜNDEM 18.02.2019 - 17:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3354+ kez okundu.
 

Başkan Aydın’a Giresunlu kadınlardan plaket

İstanbul Eyüp Sultan Giresunlular Derneği tarafından, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a teşekkür plaketi takdim edildi.
Çoğu zaman bu etkinlikleri gerçekleştiren Dernek, Başkan Remzi Aydın’a derneğe yaptığı maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Aydın yaptığı açıklamada, “Eyüp Belediye Başkanı olarak düzenlemiş olduğunuz toplantılarınızın aynı istikrarla devam etmesini ve yapacağınız çalışmalarda başarılarınızın diliyorum” dedi. Eyüp Sultan’da Eyüp Sultan Giresunlular derneğine sağladığı katkılar adına Eyüp Sultan Giresunlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Güzin Ceylan ve yönetim kurulu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket töreni sonrası Başkan Aydın dernek yöneticilerine yemek ikramında bulunurken, yemeğe katılanlar arasında Başkan Remzi Aydın’ın eşi Tülay Aydın, Eyüp Sultan Derneği Kadın Kolları Başkanı Güzin Ceylan, Hacer Ayvaz ve 35 kişilik dernek üyeleri de yer aldı.
İstanbul Eyüp Sultan Giresunlular Derneği tarafından, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Çoğu zaman bu etkinlikleri gerçekleştiren Dernek, Başkan Remzi Aydın’a derneğe yaptığı maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Aydın yaptığı açıklamada, “Eyüp Belediye Başkanı olarak düzenlemiş olduğunuz toplantılarınızın aynı istikrarla devam etmesini ve yapacağınız çalışmalarda başarılarınızın diliyorum” dedi. Eyüp Sultan’da Eyüp Sultan Giresunlular derneğine sağladığı katkılar adına Eyüp Sultan Giresunlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Güzin Ceylan ve yönetim kurulu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket töreni sonrası Başkan Aydın dernek yöneticilerine yemek ikramında bulunurken, yemeğe katılanlar arasında Başkan Remzi Aydın’ın eşi Tülay Aydın, Eyüp Sultan Derneği Kadın Kolları Başkanı Güzin Ceylan, Hacer Ayvaz ve 35 kişilik dernek üyeleri de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.