Başkan Aksu Horon Oynadı

GÜNDEM 14.01.2019 - 10:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3157+ kez okundu.
 

Başkan Aksu Horon Oynadı

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Belediye Konservatuvarı Halk Oyunları topluluğunun çalışmalarını yaptığı salona gelerek oyuncularla birlikte horon oynayıp moral verdi.
Giresun Belediyesinin Deppoy mevkiindeki salonuna gelen Belediye Başkanı Kerim Aksu deppoy mevkiindeki salona gelişinde antrenörler oyuncular ve veliler tarafından alkışlarla karşılandı. Başkan Aksu; Horon oynayan konservatuvar minikler ve gençler gurubunun arasına katılarak bir süre oyunlara eşlik etti. Aksu burada yaptığı konuşmada: ‘’Giresun oyunlarını sizler benden daha güzel oynuyorsunuz ilimizi başarıyla temsil edip kültürümüzü tanıtıyorsunuz. Sizlere ve sizleri yetiştiren antrenörlere ve velilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi. Giresun Belediyesi her zaman Türkiye’de sanata ve sanatçıya verdiği değerle adından söz etmiştir. Konservatuar ekibimiz olsun tiyatromuz olsun Türkiye’de adından söz ettirmiştir. Atatürk’ün ‘’Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuştur’’ sözü bizlere yol göstermektedir. Halk oyunları ekibimiz minik, yıldız ve genç kategorilerinde ilimizi başarıyla temsil ediyor, bundan gurur duyuyoruz. 2009 yılında ilk göreve geldiğimizde 150 kadar öğrencimiz konservatuvarımızda eğitim alıyordu. Bugün 50 öğretim görevlimizi dramadan halk oyunlarına çeşitli müzik dallarında yaklaşık 2000 öğrencimize kurs veriyorlar. Sanatın olduğu yerde gericilik olmaz, sanatın olduğu yerde sevgi olur barış olur. Bunun için sanata evet diyoruz ve sanatı destekliyoruz. Başkan Aksu programın sonunda çocuklara oyuncak ve çikolata dağıtırken, minik oyuncularda Başkan Aksu ile fotoğraf çektirdi.    
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Belediye Konservatuvarı Halk Oyunları topluluğunun çalışmalarını yaptığı salona gelerek oyuncularla birlikte horon oynayıp moral verdi.

Giresun Belediyesinin Deppoy mevkiindeki salonuna gelen Belediye Başkanı Kerim Aksu deppoy mevkiindeki salona gelişinde antrenörler oyuncular ve veliler tarafından alkışlarla karşılandı.

Başkan Aksu; Horon oynayan konservatuvar minikler ve gençler gurubunun arasına katılarak bir süre oyunlara eşlik etti. Aksu burada yaptığı konuşmada: ‘’Giresun oyunlarını sizler benden daha güzel oynuyorsunuz ilimizi başarıyla temsil edip kültürümüzü tanıtıyorsunuz. Sizlere ve sizleri yetiştiren antrenörlere ve velilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Giresun Belediyesi her zaman Türkiye’de sanata ve sanatçıya verdiği değerle adından söz etmiştir. Konservatuar ekibimiz olsun tiyatromuz olsun Türkiye’de adından söz ettirmiştir. Atatürk’ün ‘’Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuştur’’ sözü bizlere yol göstermektedir. Halk oyunları ekibimiz minik, yıldız ve genç kategorilerinde ilimizi başarıyla temsil ediyor, bundan gurur duyuyoruz. 2009 yılında ilk göreve geldiğimizde 150 kadar öğrencimiz konservatuvarımızda eğitim alıyordu. Bugün 50 öğretim görevlimizi dramadan halk oyunlarına çeşitli müzik dallarında yaklaşık 2000 öğrencimize kurs veriyorlar. Sanatın olduğu yerde gericilik olmaz, sanatın olduğu yerde sevgi olur barış olur. Bunun için sanata evet diyoruz ve sanatı destekliyoruz.

Başkan Aksu programın sonunda çocuklara oyuncak ve çikolata dağıtırken, minik oyuncularda Başkan Aksu ile fotoğraf çektirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.