BAŞKAN AKGÜN, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

GÜNDEM 03.12.2019 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3082+ kez okundu.
 

BAŞKAN AKGÜN, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün, 24 Aralık’ta yapılacak kongrede yönetim kurulu kararı sonrası yeniden başkanlığa talip olduğunu söyledi.
CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün, delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından yönetim kurulu ile yapılan toplantı sonrası 24 Aralık 2019 Salı günü Olağan Kongre kararı aldıklarını açıkladı. Gazetemize konuşan Başkan Akgün, 178 delege ile seçime gidileceğini belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi her zaman demokrasi ilkelerinde hareket etmiş bir siyasi partidir. Partimiz her zaman olduğu gibi bundan sonra da demokrasiyi en ön planda tutarak herkese eşit ve adaletli bir şekilde hizmet etmeye devam edecektir. Son yıllarda yaptığımız kamuoyu araştırmalarına göre halkımız artık AKP’nin yalan ve kandırmaya yönelik siyaset anlayışından bıkmıştır. Buda Türkiye’nin en köklü partisi olan, Cumhuriyet ile yaşıt olan, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Cumhuriyet Halk Partisine olan güveni yeniden tazelemiştir. Partimizin 1923’den bu yana tek amacı Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan tüm vatandaşlara demokrasiyi, adaleti, eşitliği ve bağımsızlığı öngörmesidir. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin iktidarına taliptir. İlçemizde yapacağımız kongre ile partimiz daha da güçlenecek ve genel siyasete yerel siyasetten büyük bir destek sağlanacaktır” dedi. Bu duygularla birliğin, beraberliğin ve dostluğun pekişeceğini kaydeden Başkan Akgün, “Yapmış olduğumuz yönetim kurulu kararından çıkan sonuç doğrultusunda 24 Aralık 2019 Salı günü Doğa Piknik’te saat 10.00’da gerçekleşecek ilçe kongresinde yeniden ilçe başkanlığına adayım” diye konuştu.
CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün, 24 Aralık’ta yapılacak kongrede yönetim kurulu kararı sonrası yeniden başkanlığa talip olduğunu söyledi.

CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün, delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından yönetim kurulu ile yapılan toplantı sonrası 24 Aralık 2019 Salı günü Olağan Kongre kararı aldıklarını açıkladı. Gazetemize konuşan Başkan Akgün, 178 delege ile seçime gidileceğini belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi her zaman demokrasi ilkelerinde hareket etmiş bir siyasi partidir. Partimiz her zaman olduğu gibi bundan sonra da demokrasiyi en ön planda tutarak herkese eşit ve adaletli bir şekilde hizmet etmeye devam edecektir. Son yıllarda yaptığımız kamuoyu araştırmalarına göre halkımız artık AKP’nin yalan ve kandırmaya yönelik siyaset anlayışından bıkmıştır. Buda Türkiye’nin en köklü partisi olan, Cumhuriyet ile yaşıt olan, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Cumhuriyet Halk Partisine olan güveni yeniden tazelemiştir. Partimizin 1923’den bu yana tek amacı Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan tüm vatandaşlara demokrasiyi, adaleti, eşitliği ve bağımsızlığı öngörmesidir. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin iktidarına taliptir. İlçemizde yapacağımız kongre ile partimiz daha da güçlenecek ve genel siyasete yerel siyasetten büyük bir destek sağlanacaktır” dedi.

Bu duygularla birliğin, beraberliğin ve dostluğun pekişeceğini kaydeden Başkan Akgün, “Yapmış olduğumuz yönetim kurulu kararından çıkan sonuç doğrultusunda 24 Aralık 2019 Salı günü Doğa Piknik’te saat 10.00’da gerçekleşecek ilçe kongresinde yeniden ilçe başkanlığına adayım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.